2777
2789
میترسم بعدا پشیمون شم

دیگه به خودت بستگی داره 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

واااای چه خوبه 😍😍😍خوشبحالت به جای منم برقص😆😄

حالا میخوام برم ارایشگاه اونم ۶۰۰ تومن😎😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا میخوام برم ارایشگاه اونم ۶۰۰ تومن😎😂

خیلی خوب گفته واقعا 

من موهام خیلی کوتاهه یکم پایین تر از گوشم 

یکم مرتب کرد و اتو زد ۴۰۰ گرفت 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

معلومه ک خوبه مگ چند بار پیش میاد یه دختر بتونه لبااس عروس بپوشه؟!والا مردا ک هر وقت اراده کنن انواع کت و شلوار میتونن بپوشن

ما لرا عروسی ک میگیریم تازه با جمیعت بالاا میگیریم بالای ۵۰۰نفر مهمون داریم

فکر کنید آیا بعدا عروسی بقیه رو ببینید حسرت نخواهید خورد؟

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

من دارم فکر میکنم ارایشگاه برم لباس عروس بپوشم برم اتلیه عکس بگیرم دگه عروسی نگیریم ب جاش ی سفر بریم ی کشور دگه  اما  چون عقدمون هم خصوصی بود و اونجوری میخواستم نبود میگم شاید بعدا حسرت بخورم شما نظرتون چیه؟

اگه بعد عروسی کاسه چه کنم چه کنم دست نمیگیری از بی پولی، حتما بگیر خاطره میشه براتون

از لحاظ پولی کم بیاد بالاخره درست میشه من دو دلم بخاطر اینکه سمت همسرم مهموناشون زیادن اما از سمت ما با اینکه رفتیم اما خب مطمئن نیستم که بیان....

اینکه بخوای خدا تومن پول تالار و شام و میوه بدی مردم بخورن بعد چند ساعت هم برن واقعا خیلی بی فکریه 

عروس و داماد هم میلیون میلیون خرج سر صورت لباس هاشون میشه و اینهمه خرج ها توی یه شب کلا به باد میره

به نظرم بهتره خرج عروسی رو برن سفر چند روزه خارح از ایران اونجا هم لباس بخرن و تو مکان مد نظر همون خارج از ایران عکس بگیرن

سه سال و نیم گذشته،  بخاطر کرونا نگرفتیم.  به شدت راضی ام. پولشم دادیم ماشین خریدیم. 

برگردم عقب هم نمیگیرم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز