2777
2789
عنوان

بازم بی بی چک منفی 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 41 پست
خب این احتمالش کمه ولی من اقدام کامل داشتم این ماه تقریبا ۵ ماهه البته در هر حال اقدامو🥴😵‍💫

منم سر بچه اولم ۶ ۷ ماه نشدم ماهی که دیگه برام مهم نبود باردار شدم با استرس و فکر کردن بهش نمیشی بی خیالش باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا معلوم میشه تخمک آزاد نمیکنی منم دکتر رفتم گفت اگه این ماه نشدی قرص لتروزول بخور

لتروزول برا رشد فولیکول پریودت تموم میشه  از کیت استفاده میکنی ببینی چه روزی دوخط میوفته اون روز تخمک ازاد میکنی

بزن گوگل میاره بالا

برا من پسرودختر فرق نداره کیت زدم ببینم اصلا ازاد میکنم کل روزام هاله مینداخت خط دومشو فک کنم  ماله قرصام بود حس میکنم اصلا تخمک ازاد نکردم چون درد نداشتم 

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

منم سر بچه اولم ۶ ۷ ماه نشدم ماهی که دیگه برام مهم نبود باردار شدم با استرس و فکر کردن بهش نمیشی بی ...

اصلا نمیشع بیخیال بود مخصوصا با این شوهری که من دارم تا یه ذره حالت تهوپع میگیرم بال در میاره تا دو ساعت پریودم عقب میفته خوشحال میشع حالا دیروز رفتم نوار بهداشتی خریدم ناراحت شد گفت مگه پریود شدی گفتم خریدم چون امروز فردا میشم اونقدر ناراحت شد 

لتروزول برا رشد فولیکول پریودت تموم میشه از کیت استفاده میکنی ببینی چه روزی دوخط میوفته اون روز تخم ...

منم حس میکنم تخمک ندارم اصلا چون هیچ ترشح تخمک گذاری هم ندارم برا همین دکتر بهم لتروزول داد 

اصلا نمیشع بیخیال بود مخصوصا با این شوهری که من دارم تا یه ذره حالت تهوپع میگیرم بال در میاره تا دو ...

من اوایل ازدواجم بچه نخواستم شوهرم میگه او اولا اقدام میکردیم میشد  تقصیر توعه نخواستی 

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

منم حس میکنم تخمک ندارم اصلا چون هیچ ترشح تخمک گذاری هم ندارم برا همین دکتر بهم لتروزول داد

سونو دادی؟ فولیکولات رو چند بود

من اوایل ازدواجم بچه نخواستم شوهرم میگه او اولا اقدام میکردیم میشد تقصیر توعه نخواستی

آره منم همش شوهرم میندازه گردن من میگه تو یه بچه انداختی خدا دیگه بهمون بچه نمی‌ده 🥴

آره منم همش شوهرم میندازه گردن من میگه تو یه بچه انداختی خدا دیگه بهمون بچه نمی‌ده 🥴

واقعا اپم استرس میگیره

سونو دادی؟ فولیکولات رو چند بود

سونو دادم آزمایش دادم همه چی خوب و نرمال بود بجز پرولاکتین که ۳۵ بود رنج آزمایشگاه ۲۵ بود دکتر دارو داد برا پرولاکتین ولی گفت اون قدر بالا نیست که جلو حاملگی رو بگیره

بعد خودم گفت فکر میکنم تخمک گذاری ندارم دیگه قرص لتروزول هم داد 

سونو دادم آزمایش دادم همه چی خوب و نرمال بود بجز پرولاکتین که ۳۵ بود رنج آزمایشگاه ۲۵ بود دکتر دارو ...

چقدر مث منی منم پرو لاکتینم ده تا بالا بود

دوتا قرص بود تو یه قوطی گرفتم  هفته ای نصفشو خوردم نرمال شدم الان نمیدونم میخوام برم ازمایش بدم

سونو دادم آزمایش دادم همه چی خوب و نرمال بود بجز پرولاکتین که ۳۵ بود رنج آزمایشگاه ۲۵ بود دکتر دارو ...

ضخامتت خوبه؟ 

سایز فولیکولات چنده؟ 

چقدر مث منی منم پرو لاکتینم ده تا بالا بوددوتا قرص بود تو یه قوطی گرفتم هفته ای نصفشو خوردم نرمال ش ...

عههه توام که منی منم فقط دوتا دونه قرص تو یه قوطی بهم داد هفته ای ی نصف میخورم 😁😂

عههه توام که منی منم فقط دوتا دونه قرص تو یه قوطی بهم داد هفته ای ی نصف میخورم 😁😂

😂😂😂