2777
2789
عنوان

بعد طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 27 پست
خوب وقتی نمیتونی خرجشون رو بدی .چکار میخوای بکنی ؟؟؟!!!بیخیال بچه های ما که هم پدر هم مادر کنارشون ه ...

والا بخدا

شکم بچه سیرکردن گرون شده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

😐خودمو مقصر میدونم میگم طلاق نگرفته بودم اینجوری نمیشد..یروزم اومد گفت همش تو خونه تنهاست هیچکس بهش ...

بله تو طلاق هر دو والد مقصر هستن بدون شک

حالا درصدش فرق داره

دیگه یا باید فداکاری کرد و ب پای بچه موند یا اگه بفکر خودشه طلاق بگیره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

والا بخداشکم بچه سیرکردن گرون شده

واسه منم این چیزا خیلی مهمه ولی خوب درآمدمون کمه کاری نمیتونم بکنم .شما هم بهتره بیخیال بشی. یا کار کنی و بچه هات رو بیاری پیش خودت البته اگه خودشون بخوان

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵
بله تو طلاق هر دو والد مقصر هستن بدون شکحالا درصدش فرق دارهدیگه یا باید فداکاری کرد و ب پای بچه موند ...

حصله بچه مچه ندارم حصله خودمم ندارم چه برسه هرروز خاسه باشم بپزم بشورم ولی تنهایی فرق میکنه بشور بپز تعطیل:/

حصله بچه مچه ندارم حصله خودمم ندارم چه برسه هرروز خاسه باشم بپزم بشورم ولی تنهایی فرق میکنه بشور بپز ...

چرا مادر شدی؟؟؟ منم حوصله اینکارا رو ندارم ولی خوب باید انجام بدم بخاطر بچه هام

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵
چرا مادر شدی؟؟؟ منم حوصله اینکارا رو ندارم ولی خوب باید انجام بدم بخاطر بچه هام

بخاطر حرف مردم ک نگن نازا هستیم..خب من قلبم قبلا عمل کردم زود خسته میشم..چندروز پیشم خسته بودم تازه رفته بود تپش قلبم شد ۱۹۰ رفتم اورژانس یچیز زدن اومد پایین😐