2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

159 قد 91 وزن

استارتر قرص الفا اسلیم خوبه

باید حتما حتماااااا اصل باشه وگرنه تقلبیش داغونت میکنه

اشتهارو قطع میکنه کلا .بعد بهت ی انرژی بالایی میده.و چربی های بدنتو تبدیل ب انرژی میکنه ک از طریق عرق زیادی ک بابت فعالیتت میکنی از بدنت دفع میشه

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
من یه گروه تو روبیکا دارم ۱۲ نفریم با هم میریم جلو خواستی پیام بده لینک بدم من تو دوماه از ۸۶ شدم ۷۰

توی دو ماه ۱۶ کیلو کم کردی شما؟

چنین چیزی امکان نداره مگه اینکه بیمار باشید هیچی نتونید بخورید ک اونم در درعرض چند روز راهی بهشت زهرا میشید

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی.............................. ִعلت اصلى حال بدت ، نپذيرفتنه وقتی حالت بده ، هميشه اين سوال طلايى رو از خودت بپرس ؛ "چی رو نپذیرفتی كه بايد مى پذیرفتی؟!"

ببخشید شما استفاده کردید؟از کجا اصلش تهیه کردی؟

اره عزیز من استفاده کردم دو دوره

از یه خانومه ترکمن از استان گلستان

رفته بودیم مسافرت 

بار دوم رو برام پست کردم.مسیرمون دوره من تهرانم

من ۷۸ بودم شدم ۶۶ الی ۶۵

من سایز بیشتر کم کردم بدنم خیلی رو فرم اومد

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
توی دو ماه ۱۶ کیلو کم کردی شما؟ چنین چیزی امکان نداره مگه اینکه بیمار باشید هیچی نتونید بخورید ک اون ...

عزیزم من بیمار نیستم شما افکار بیمار گونه دارید همه چیم خوردم زنده ام و سالم و سرحال چرا وقتی یه نفر توان یه کاریو داره و اراده می کنه میشه بیمار ؟؟حالا اگه می گفتم قرص خوردم در به در دنبال فروشنده اش بودید از تنبلی و ناتوانیتون