2777
2789
عنوان

نکات خانه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 27347 بازدید | 224 پست
خببببب تاالان استفاده کردم منم یه نکته بگم برای جرمگیری و یا شستشو هرگز توی ماشین ظرفشویی و لباسشوی ...

من ويترين ندارم عزيز دلم

اما شيشه با دستمال هاي مخصوص شيشه پا كنين حسابي برق ميوفته

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مایع ظرفشویی پلاتینیوم اوه عااااالیه. سافتلن طلایی ازین کامل هاشم عاااالین سینکو برق میندازن

انفاقل منم تازه پلاتينيوم اوه خريدم واقعاااا سينكم و براق كرده

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
سلام به همه خدا خیرت بده استارتر چه تاپیک خوبی من مثل شما کدبانو نیستم و شاید نکته قابل توجهی نداشته ...

قدمت به روی چشم عزیزممم

چشمت سلامت عزیزم چی شدین یهو دیگه هیچکس نیومد

هرسری تاپیک میزنم عزیزم 

میان دوستان  

خیلی ایده های خوبیه...اما من که یه بچه 1ساله و نیم دارم وقت نمیکنم موهامو درست شونه کنم فکر نکنم برسم این کارا رو بکنم... دعوام نکنید ولی شاید ماهی 1بار برسم سرویس هارو درست بشورم...

خیلی ایده های خوبیه...اما من که یه بچه 1ساله و نیم دارم وقت نمیکنم موهامو درست شونه کنم فکر نکنم برس ...

اره عزیزم خب سخته 

من بچه ندارم عقدم

همیشه خداااااا از همه کارام عقبم

ماژیک و مداد شمعی رو با چی از رو دیوار پاک کنم

مسواک و خمیردندان امتحان کردم عالیه

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما