2777
2789
عنوان

پذیرایی خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 35 پست
شیرینی رو وقتی میارن که همه چیز اوکی هست و هر دو طرف قبول کردن از اول شیرینی بردن یک جوری هست فقط اگ ...

آخه شیرینی نیاریم،چی بیاریم برا پذیرایی؟

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیرینی را بذارین به نظرم برای مراحل بعدی که انشاءالله جدی ترشد همون قطاب چای ومیوه کافیه اگر طولانی ...

اتفاقا مادرش پرسید صحبت هم بکنند؟ گفتم حالا این دفعه نه

اول همون شربت بیارید برای پذیرایی...

یکم صحبت کردید میوه بزارید

بعدش اوکی شد همه چی 

چای و شیرینی...

من کنار فنجونای چاییم داخل زیر لیوانی ی باسلوق رنگی رنگی گذاشتم با ی شاخ نبات...

من قطاب نداشتم چون مخصوص شهرمون نیست

اول همون شربت بیارید برای پذیرایی...یکم صحبت کردید میوه بزاریدبعدش اوکی شد همه چی چای و شیرینی...من ...

چه دقیق 

ممنونم

البته اینم بگم اگه مشخص نیست چیزی هنوز قطعی نیست شیرینی و اینا نیارید همون قطاب خوبه...

من فک کردم خواستگاری رسمی و قطعی همه چی...

اگه دختر و پسر حالا همو ندیدن صحبت نکردن

کاشکی بیرون خانوادگی همدیگرو میدیدن بعدش اوکی بود خواستگاری رسمی میومدن...

چایی یا نسکافه یا شربت با میوه رو تو بشقاب مدل پک بچینین یا هندونه خربزه تو ظرف قاچ کنین پذیرایی کن ...

راست میگید، هندوانه هم خوبه اگر شیرین و خوبش گیرم بیاد😁

اتفاقا مادرش پرسید صحبت هم بکنند؟ گفتم حالا این دفعه نه

اتفاقا بزارین دفعه اول صحبت کنن بهتره چون دختر و پسر باید پسندن اگه پسندیدن که راحت می شین اگه نه که چه بهتر دیگه نه اونا زحمتشون می شه هی رفت و آمد کنن نه شما هی به فکر تمیزی خونه و پذیرایی هستی 

البته اینم بگم اگه مشخص نیست چیزی هنوز قطعی نیست شیرینی و اینا نیارید همون قطاب خوبه...من فک کردم خو ...

قطعی که اصلا نیست

دخترم میگه فاصله سنیش زیاده، جوابم نه هست، منتها دیگه اصرار کردند که بیایند، دیدم بی ادبیه، گفتم بفرمایید 

اتفاقا بزارین دفعه اول صحبت کنن بهتره چون دختر و پسر باید پسندن اگه پسندیدن که راحت می شین اگه نه که ...

دخترم میگه فاصله سنیش زیاده(۸سال) منکه جوابم نه هست

منتها اصرار کردند که بیایند،دیگه من گفتم بفرمایید 

قطعی که اصلا نیستدخترم میگه فاصله سنیش زیاده، جوابم نه هست، منتها دیگه اصرار کردند که بیایند، دیدم ب ...

چندسالشونه؟

پس بیخیال سخت نگیر😂همون به عنوان مهمونی که میاد خونتون پذیرایی کنید... به چشم خواستگار نه 

همون اولش چای و قطابم بیاری حله😂با میوه