2777
2789

کسی راه حل نداره برای دندون درد زردچوبه خمیرکردم گذاشتم اثرنکرد سیرلح کردم گذاشتم اثرنکرد همش اب نمک میچرخونم دهنم الانم استامین فن خوردم یکمم گذاشتم رودندونم اگه کسی راه حل دیگه داره بگه ممنون میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست دخترم ولم کرده الکی و تو درس موفق نشدم

خوب کرده حقته

[اگه دیدی از یه جا به بعد جوابتو ندادم بدون از گیراییت کاملا نا امید شدم و بنظرم ارزششو نداشته برات وقت بذارم توضیح بدم، حتما در موضوعی متعصبی و اینجا هم فضای مناسبی برای پاسخگویی نبوده🙂] یکی درخت گل اندر فضای خلوت ماست که سرو های چمن پیش قامتش پستند💐✨️

بچم بیدار شد واسه شیر بهش شیر دادم خوابید خوابم پرید اومدم سایت یه ذره بچرخم خوابم ببره

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
اخه من مگه گناهی کردم

نت شبانه گرفتی الکی میگی بخاطر دوست دخترم بیدارم؟ باشه بابا😂

[اگه دیدی از یه جا به بعد جوابتو ندادم بدون از گیراییت کاملا نا امید شدم و بنظرم ارزششو نداشته برات وقت بذارم توضیح بدم، حتما در موضوعی متعصبی و اینجا هم فضای مناسبی برای پاسخگویی نبوده🙂] یکی درخت گل اندر فضای خلوت ماست که سرو های چمن پیش قامتش پستند💐✨️

کسی راه حل نداره برای دندون درد زردچوبه خمیرکردم گذاشتم اثرنکرد سیرلح کردم گذاشتم اثرنکرد همش اب نمک ...

چرک خشک کن بخور تا عفونت داره درد می‌کنه واسه من که مسکن کارساز نیست

کسی راه حل نداره برای دندون درد زردچوبه خمیرکردم گذاشتم اثرنکرد سیرلح کردم گذاشتم اثرنکرد همش اب نمک ...

همون سمتی که دندون درد داره 

یه چکه سیر رو سرش رو یکم با چاقو ببر بزار داخل گوشت خوب میشه