2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از سر ناچاری انتخابش کردم ولی راضی ام الان و دوستش دارم خداروشکر

این حرفایی که میزنن درموردش مثل اینکه کار بیش از حد سنگینیه و خیلی از پرستارا افسردگی دارنو ... تا چه حد درسته ؟

الان شما خیلی فشار کاریتون بالاست؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

از چه نظر ؟نظر من ؟ از نظر شغلی؟

از نظر بازار کار راحتی و درآمد به نظرتون کدوما بهتره

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
بین پرستاری مامایی رادیولوژی تغذیه بهداشتاگه بخواین به ترتیب بگید کدوماش بهتره

من تو انتخاب رشته خودم اینجوری زدم 

رادیو

پرستاری 

تغذیه 

مامایی و بهداشت رو نزدم ولی مامایی بهتره از بهداشت

عزیزم برای اینکه فیزیو قبول بشی و سهمیه هم داشته باشی چقد باید درس بخونی؟چندماه روزی چندساعت؟من ۱۰سا ...

میشه گلم باید دیگه زیاد درس بخونی چون  میخوایی یکساله تموم کنی اما به نظرم شروع کن از ۵ ساعت تا عادت کنی 

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
2790
2778
2791
2779
2792