felfl مدیر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 1766 عنوان بنظرتون من هول شوهر بودم | مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 46 پست یعنی هرکسی چ مرد چه زن بایه مطلقه ازدواج کنه هول ازدواج کردنه 😐؟ یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته 1403/06/24 | 22:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
felfl مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 1766 اگه با کسی ازدواج کنه که واضحه مورد مناسبی نیست اره خب گلم اینهمه ادم وجود داره اینهمه سلیقه یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته
جوارک عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4194 بچهها یه کمک میکنین من دو سه روز دیگه جای دعوتم بعد الان پریود شدم به جز ال دی راه دیگهای هست اص ... برا قطع شدنش؟ روزی دوبار دوش بگیر بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
سمیراسلام عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 3493 بستگی به سن و موقعیت خانوادگی داره ولی اصلا ربطی نداره به کسی که چرا و با چه فردی ازدواج میکنیخودتو درگیر فکر دیگران نکن
jkjkjkjkkooki عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 474 برا قطع شدنش؟ روزی دوبار دوش بگیر ییعنی الان بلند شم دوش بگیرم اوکیه
felfl مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 1766 متاسفانه متوجه نشدم منظورم اینه ک یه نفر بره با کسی مردی ازدواج کنه که اون فرد قبلن ازدواج کرده در این صورت اون دختر هول شوهر بوده که رفته با اون فرد؟ یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته
جوارک عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4194 ییعنی الان بلند شم دوش بگیرم اوکیه اره حموم کن فردا سمت صبحم حموم کن بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
بادبادک_سفید عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 14965 خوب هول بودن بده مگه از رابطه های بدون محرمیت خوشت نمی اومده دوست داشتی ازدواج رو بده مگه اگر عاقلانه و سنجیده انتخاب کردی
felfl مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 1766 بچهها یه کمک میکنین من دو سه روز دیگه جای دعوتم بعد الان پریود شدم به جز ال دی راه دیگهای هست اص ... دوتا قرص مفنامیک بخور پست هم کامل قطع میشه بعدم تامپون بزار یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته
سمیراسلام عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 3493 منظورم اینه ک یه نفر بره با کسی مردی ازدواج کنه که اون فرد قبلن ازدواج کرده در این صورت اون دختر هول ... وقتی یکی بخوای هرجور باشی میخوایش
جوارک عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4194 منظورم اینه ک یه نفر بره با کسی مردی ازدواج کنه که اون فرد قبلن ازدواج کرده در این صورت اون دختر هول ... موقعیت مرد چجوریه اینو بگو بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
felfl مدیر استارتر عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 1766 خوب هول بودن بده مگه از رابطه های بدون محرمیت خوشت نمی اومده دوست داشتی ازدواج رو بده مگه اگر عاقلان ... هول معنی جالبی نداره 😐 یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته