2777
2789
نمیخوره دمپایی بزاری جلوش برمیداره میکنه تو دهنشا امروز مرغ کباب کردم همرو پرت کرد

مگه۷ماهه مرغ کبابی میتونه بخوره؟؟؟؟

من دخترم ۹ماهشه هنوز غذای له شده میدم بهش

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

در سن ۷ ماهگی، معمولاً بچه‌ها شروع به خوردن غذاهای کمکی می‌کنند، ولی برخی از کودکان ممکن است از این مرحله امتناع کنند یا فقط بعضی غذاها را بپذیرند. اینکه پسر شما فقط میوه دوست دارد طبیعی است، چون میوه‌ها طعم شیرین دارند و بچه‌ها بیشتر به آنها تمایل دارند.

برای کمک به این مسئله و تشویق به خوردن غذاهای متنوع‌تر، می‌توانید راهکارهای زیر را امتحان کنید:

1. تنوع در غذاها: سعی کنید انواع مختلف غذاهای کمکی را به او معرفی کنید. شروع با مواد ساده و ملایم مثل پوره‌های سبزیجات (مثل هویج یا کدو) و به تدریج افزودن طعم‌های جدید می‌تواند به کودک کمک کند تا به طعم‌های متفاوت عادت کند.
  2. مخلوط کردن میوه و سبزیجات: می‌توانید میوه‌هایی که پسر شما دوست دارد را با سبزیجات مخلوط کنید. مثلاً پوره سیب و هویج یا موز و کدو سبز را ترکیب کنید. این کار به او کمک می‌کند که طعم‌های جدید را امتحان کند بدون اینکه احساس کند چیزی که دوست ندارد را مجبور به خوردن است.
  3. آزمون و خطا با بافت‌ها: بعضی از کودکان ممکن است بافت غذا را دوست نداشته باشند، بنابراین می‌توانید غذا را با بافت‌های مختلف آماده کنید. از پوره‌های نرم گرفته تا تکه‌های کوچک‌تر و حتی غذاهای بخارپز که به راحتی خورده می‌شوند.
  4. تشویق مثبت: وقتی کودک شروع به خوردن غذای کمکی می‌کند، حتی اگر مقدار کمی بخورد، او را تشویق کنید. این می‌تواند باعث افزایش اعتماد به نفس او شود و بیشتر به خوردن تشویق شود.
  5. صبر و آرامش: برخی از کودکان زمان بیشتری برای عادت کردن به غذاهای جدید نیاز دارند. به او زمان بدهید و به هیچ عنوان فشار نیاورید. مهم این است که او به تدریج شروع به آزمایش غذاهای جدید کند.

اگر این مشکلات ادامه یافت و نگرانی دارید، مشاوره از ندا کلکته چی، مشاور بدغذایی کودکان، می‌تواند به شما راهکارهای بیشتری برای مدیریت این شرایط ارائه دهد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.