اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو میکردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
من دکترم گفت تنبلی داری باید وزنت کم بشه،۶کیلو تو دوماه کم کردم پیاده روی هرروز میرفتم،یه دوره امپول سینل اف و اچی سی جی بهم داد زدم قرصم هیچی نخوردم سه ماه بعد امپولا حامله شدم ولی کم شدن وزنم تاثیر داشت
ببین یه سوال من عقد دعوتم که مختلط لباسم کرم آستین حلقهایه سرهمیه بعد کل تایم بچه بغلمه که ۳ سالشه ...
چه ربطی به بچه داره
من نمیدونم لباست چه شکلیه و اینکه حجاب برات مهمه یا نه
اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو میکردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
اگه میخوای که در کنار جلوگیری نکردن، حتما باید دنبال راه های درمان هم باشین. بالاخره برای حامله شدن یه پیش شرطهایی هم لازمه، مثل تناسب اندام، مثل تغذیه سالم، مثل چکاپ و بیمار نبودن ( که جلوتر باشی قرص و دوا بخوری رو جنین تاثیر بزاره)، و خیلی چیزای دیگه.
دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی . مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
بنده با ۶ سال تنبلی تخمدان.عفونت.کیست.زخم دهانه رحم و پریود هر سه ماه یکبار باردار شدم.
الان پسرم یک سالشه🙂
ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تواین زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه توهمین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
شما خودت میخوای حامله بشی؟؟؟؟اگه میخوای که در کنار جلوگیری نکردن، حتما باید دنبال راه های درمان هم ب ...
عقدم فعلا نمیخوام حامله بشم
بخاطر تنبلی فکر میکردم اصلا حامله نمیشم جلوگیری نکردم ولی تا الانم نشدم