2777
2789
عنوان

ارشد دانشگاه آزاد ارزش داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3274 بازدید | 23 پست
یکیو میشناسم که پارسال برگشو کاااملا سفید داده و ارشد قبول شده، به نظرت ارزش داره؟ 

خخخ اره دوستمم نخنونده قبول شد

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
اره دانشگاهش بین المللیه ولی شهریش خبر ندارم😑

راستش من اصفهان ک بودم میگفتن آزاد نجف آباد فقط اسم و رسم پیدا کرده وگرنه تو لیست دانشگاهای خوب کشور هم نیست

نارگیلت بشم ساریتا شدن بلدی🙊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دانشگاه ازاد نجف اباد اصفهان. خودم اصفهانم. کار میکنم شهریه میدم. لیسانسم بهداشت حرفه ای هست

اگه دوست داری و از نظر هزینه مشکل نداری برو ببین یه وقتایی مثلا هدفت اینه که برم درس بخونم بزنم تو گوش درس و اینا یا برم خارج یا یه چیزی یاد بگیرم شغلم رو ارتقا بدم یا برم دکتری هم بخونم اگه ازین ادمایی برو دولتی در غیر این صورت ازاد بهترین گزینس

با کی میجنگی عزیزم ،من ببازم‌تو نبردی !

دانشگاه نجف اباد تمام اساتیدش اساتید دانشگاه اصفهان و صنعتی اصفهانن رتبه ی دانشگاه هم بالا هستش اگر شما دوست داری و علاقه داری برو بخون الان دیگه چهل سال پیش نیست که هرکی دولتی درس خوند بزارنش روی سرشون الان همه دنبال اینن که کی چی بلده و اطلاعاتش چقدره 

من هم لیسانسم و هم ارشدم دولتی بودم روزانه با معدل الف....از نظر من الان دکترای دولتی هم دیگه ارزش نداره چه برسه به ارشد آزاد.....

دیگه با دکترا حق التدریس هم بهت نمیدن...

واقعا من بودم ادامه نمیدادم...مگر اینکه خیلی به اون رشته علاقه داشته باشم واسه دل خودم بخونم...اونم نه آزاد ...فقط دولتی...

پولاتو بریزی تو حلق دانشگاه آزاد  که چی؟

من هم لیسانسم و هم ارشدم دولتی بودم روزانه با معدل الف....از نظر من الان دکترای دولتی هم دیگه ارزش ن ...

شما شاغلی الان؟

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....