2777
2789
عنوان

تامبوی

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 27 پست
نه حس بدی نگیر 🥹 من به نظرم خیلی خوشتیپ و بامزه هستن 😉

مرسیییییییییی

سلام دوستان هروقت رسیدم به چیزایی که مینویسم پاکشون میکنم به امید اون روز لطفا برام دعا کنید.    خونه بخریم.                                                             اون ماشینی که مد نظرمه بخریم.                                ممنون از هرکس برام دعا کرد

من به چشم جوگیر که البته اقتضای سنش نگاه میکنم

نظرتون محترمه🙂

سلام دوستان هروقت رسیدم به چیزایی که مینویسم پاکشون میکنم به امید اون روز لطفا برام دعا کنید.    خونه بخریم.                                                             اون ماشینی که مد نظرمه بخریم.                                ممنون از هرکس برام دعا کرد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اول از همه تامبوی یک استایله، مثل کژوال، کلاسیک، تینیجر، مونوکروم و .. اصلا ربطی به جنسیت و گرایش نداره هر دختری با هر گرایشی حتی استریت میتونه تامبوی باشه(مثل پسرانی که فمبوی ان)

این ها علاقه ظاهریشونه و نه جنسی و رفتاری، اینطور نیست که همه تامبوی ها اخلاقشون پسرونه باشه نه میتونن با اخلاقی کاملا دخترونه تامبوی باشن

یسریا از اگاهی پایین فکر میکنن هرکس موهای کوتاهه ترنسه، هرکس پسرونه میپوشه لزبینه نه دوستان اینطور نیست

یه چیز دیگه ام بگم، گرایش هم از جنسیت جداست، جنسیت،گرایش،استایل این سه تا تو دسته های مختلف خلاصه میشه

بخوام نظر خودمو بگم چون یه فردی ام با جنسیت و گرایش متفاوت از عموم مردم، دیدم خداروشکر به این چیزا هم روشنه هم اطلاعاتم کامله و فردی نیستم که قضاوت کنم یا اینطور افرادو عجیب ببینم، اوناهم انسانن و خب مصلما هم هر فردیو هرجور که باشه تو قبر خودش میزارن

عکس بذار ازشون

باش اگه تونستم

حس میکنم هورموناش بهم ریخته خودم تو نوجوونی اینطوری بودم

شاید🤣😁

ووییی 😍 حتما بیشتر لباس مشکی میپوشی و سایه مشکی میزنی ؟

راستش هیچ میکاپی نمیکنم🥲 و اینکه لباسام لش هست و رنگشم مهم نیست😊😊😊

اول از همه تامبوی یک استایله، مثل کژوال، کلاسیک، تینیجر، مونوکروم و .. اصلا ربطی به جنسیت و گرایش ند ...

اقا دمت گرم خیلی متنت قشنگ و حق بود💓

من خودم از این تیپ خوشم نمیاد به نظرم دختر باید ظرافت دخترونه از وجناتش معلوم باشه😁

هر کی نظری داره💎

به عنوان یه انسان بهشون احترام می ذارم 

هم به خودشون هم سلیقشون 

تو مدرسه دوستای اینجوری داشتم ولی خب چون طرز فکرمون متفاوت بود با هیچ کدوم صمیمی نشدم 

در کل دوسشون دارن 

به نظرم ادمای متفاوت و خاص جذابن

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

فرقی ندارن برام

دوست اینجوری دارم

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨