2777
2789
عنوان

بی بی چک منو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مبارکه آزمایش بده حتما خودمم ای وی اف کردم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

سخته ولی تحمل کن وتوسل به خدا انشالله که نی نی تو سالم بغل بگیری

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عزیزم مبارکه آزمایش بده حتما خودمم ای وی اف کردم

ممنون

به من گفتن روز شونزدهم انتقالم برم

به نظرتون فردا که میشه چهاردمین روز برم آزمایش بدم؟

پسرم زندگیمه
ممنونبه من گفتن روز شونزدهم انتقالم برمبه نظرتون فردا که میشه چهاردمین روز برم آزمایش بدم؟

مبارکه

به نظرم فردا تیتر بتا برو . ولی روز ۱۶ هم  تو همون ازمایشگاه تکرار کن ، جوابش رو دکترت میخواد

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
ممنونبه من گفتن روز شونزدهم انتقالم برمبه نظرتون فردا که میشه چهاردمین روز برم آزمایش بدم؟

اره دیگه میشه دوهفته برو انشالله که خیره 

منم دعا کن جنین فریز شده دارم قرار برم واسه انتقال

عزیزم به امید خدا نتیجه بگیری و مامان بشی

عزیزم فدات همچنین البته من پنج سال پیش پسرمم از طریق ای وی اف باردار شدم خداروشکر الان بار دومم

اون برای اطمینان هست ولی وقتی الان بیبی چک نشون داده آزمایش هم نشون میده خیلی خیلی مبارک باشه عزیزم

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍