2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زندگی یعنی لذت بردن از چیز های کوچیک یعنی اگه خونه انچنانی ماشین انچنانی وضعیت مالی انچنانی نداری عیبی نداره از چیز های کوچیکی که داری لذت ببر زندگی یعنی تو حال زندگی کردن یعنی منتظر فردایی نموندن که آیا ممکنه برسه یا نه یعنی شخم نزدن گذشته که چرا در اون زمان این کارو کردم یا نکردم زندگی شبیه به چیزی نیس میگن شبیه جادس ولی نیس زندگی یعنی همون لحظه که نا امیدی با یه اتفاق خوب سوپرایز میکنه ولی وقتی کلی امیدواری با یه اتفاق بد نابودت میکنه زندگی یعنی به من عادت نکن من دقیقا اون لحظه ای که چیزیو انتظار نداری همون میشم زندگی رو هرچی ببینی همونه

انصافا زندگیم هیچ اپشنی نداره تازه دهنمم سرویس کرده ولی دیگه انقد نانازی نیستم شما هم نباشید بزارید پوستتون کلفت بشه بشینید خدا رو شکر کنید بعد حرف بزنید و بخورید و بخوابید اگه اتفاقات باعث شدن که گریه کنید جک بگید تابخندید هی دو روز زندگی میکنیم این دو روز هم همش درحال غر زدن هستیم که چقد زندگی بده بیخیال بابا حوصله دارید، زندگی بَده ؟ خو بَده ، همینه که هس 😂🔪  

معو

انصافا زندگیم هیچ اپشنی نداره تازه دهنمم سرویس کرده ولی دیگه انقد نانازی نیستم شما هم نباشید بزارید ...

واقعا خیلی بده با این شرایط اقتصادی.... شاید کشورها دیگر معنی زندگی بهتر بدونن ولی خودمون ک همین چن صبا هم زندگی نمی کنیم مردگی میکنیم

واقعا خیلی بده با این شرایط اقتصادی.... شاید کشورها دیگر معنی زندگی بهتر بدونن ولی خودمون ک همین چن ...

خب الان ما مث مردم خارج نیستیم باید بشینم دو دستی بزنیم تو سرمون 

نیست که نیست به جهنم به هر اتفاقی تو دنیا مثل یه پدیده و داستان عجیب نگاه کنید 

مثلا روز کنکورم آهنگ گوش میدادم قبل جلسه 🌝😂

انقد ریلکس بودم که نگو 

امسالم انتخاب رشته کردم 

خیلی سخت نگیر ، خیلی سخت میگیری خواهر من 

معو