من پدرم فوت شده متاسفانه،میخوایم واسه حقوق پدرم اقدام کنیم،برادرام میگن همه حقوق رو بریزین حساب مادرم،اون خرج و مخارجو میده،آیا در آینده اگه درخواست حق خودمونو رو بکنیم مشکلی برامون پیش نمیاد؟آیا ممکنه برامون درد سر ساز بشه؟
عزیزم حقوقو جداگانه تقسیم کردنو به حسابی جدا ریختن ،یا خودتون درخواست کردین اینطور باشه؟میشه یه کم ت ...
اسی حتما بپرس که اگه ازدواج کنی میره به حساب مادرت یانه ؟ اینو بپرس حتما
والا ادم زورش میاد الکی بردارن واسه خودشون
جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به ما گفتن دیگه نمیره رو حقوق مادرتون.از آموزش و پرورش بازنشسته بود. شاید هر اداره فرق کنه .
اها،خب عزیزم اینکه ازدواج کنم یا نه معلوم نیست فکر نکنم خب ،مادرم هم خونه داره اموال داره من هیچی ندارم،مامانمم فقط هوای داداشمو داره ،اونم بیکاره ،نمیخوام داداشم بشه رئیس خونه
بابا بی احترامی به کنار.وقتی فرزندان دختر ازدواج کنن و پسر بالای ۲۳ سال برسن قطع میشه و دیگه به مادر ...
ممنون . این قانون رو که مال دختر بعد ازدواج، به مادر بر نمی گرده رو نمیدونستم . ولی اگه جدا بکنن و خدای نکرده مادر خونواده روزی از دنیا بره ، اونوقت چه اتفاقی میفته ؟؟؟!!!! به حقوق دختر اضافه میشه یا ....
باشه عزیزم،ولی من نگرانم خب مادرم وابسته به داداشمه که بیکاره،میترسم فردا پس فردا اون بشه رئیس خونه
اره به فکر خودت باش عزیزم.
ولی میگم یعنی اینو هم بپرس
جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
خدا رحمت بکنه پدرتون رو.فعلا بهتره اون حقوق به حساب مادرتون که بزرگتر خونه هست واریز بشه و تفکیک کر ...
ممنون عزیزم فقط میخوایم بهمون ظلم نشه مگر نه قصد نداریم واسه خودمون بر داریم،میخوایم تو خونه کمی احترام داشته باشیم داداشم نشه رئیس خونه ،خدا رحمت کنه پدرمون رو حتی وقتی زنده بود داداشم به ما بی احترامی میکرد
اگه ب سن قانونی برسه هیچی بهش تعلق نمیگره و تقسیم میشه خیالتون راحت
چی؟؟؟
ممنون . این قانون رو که مال دختر بعد ازدواج، به مادر بر نمی گرده رو نمیدونستم . ولی اگه جدا بکنن ...
بله اگه دختر همچنان مجرد باشه سهم مادر رو بهش میدن تا موقع ازدواج یا استخدامش