2777
2789
عنوان

زنداداشم بیاین تورخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 85397 بازدید | 581 پست
درسته چون خواهر شوهره همتون بنده خدارو قورت دادید ولی ما هم داریم تو خانواده البته اوت ۹ سال بزرگتر ...

میخواد به زور به ملت بقبولونه که وای ما چقد خوشبختیم وای دیدین اشتباه میکردین که ما به درد هم نمیخوریم....

مام داریم از این موارد

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی زنداداشا خیلی رو مخن و خودشیرین ...میدونی ما ازین میسوزیم ک همه خانواده ناراضی بودن داداشم گوش ...

چه ربطی داره داداشت اونو دوست داشته من خودمم مادر دوتا بچه ام پس چون زحمتشونو میکشم باید بعدا زندگیشونو خراب کنم؟؟ مهم این داداشت اونو دوست داره دلیلی نداره شما خوشتون نمیاد هی بدیشو بگین فردا یه خواهرشوهر گیر خودت میاد خوشت میاد زندگیتو خراب کن؟

عزیزم اگه حرکاتش خیلی چندش نیست مشکلی نداره این میپره به سر و کله ی شوهرش تو جمع 🥴🥴 حالا میوه پوست ...

مادرمو خیلی اذیت کرده نمی بخشمش اینا وقتی دوست بودن ما مخالف بودیم ازدواج کنن باهاشم صحبت کردیم ک دست از سر داداشم برداره الکی گفت باشه اما خداشاهده بیشتر وقتا اون پی گیر داداشم میشد زنگش میزد مادرم فشار داشت مدام حالش بد میشد 

میخواد به زور به ملت بقبولونه که وای ما چقد خوشبختیم وای دیدین اشتباه میکردین که ما به درد هم نمیخور ...

خب عزیزم خداروشکر که خوشبخته 

ولی به خدا خیلی زشته یه عالمه پیر و جوون و بچه و... نشستن تو پذیرایی این میره تو اتاق صدا درمیاره اخه محالفت خاصیم باهاش نشد پسره خواهر و مادر نداره یه زنداداشش بود که رفته بود گفته بود به خدا همسن مادرت دیده میشه دیگه این خواست بقیه هم چیزی نگفتن داره چیو به کی ثابت میکنه دقیقا 

یکی از اشناهامونم همیشه تو جمع کنار شوهرش میشست اینکه مشکلی نداره ولی دستشو مینداخت دور بازوی شوهره بعد یه جوری لم میداد نمیدونم تونستم صحنه رو براتون شرح بدم یا نه  محبت کردن اصلا بد نیست ولی تا یه جایی جلوی جمع قشنگ نیست جمعی که پدر و پدربزرگ و بزرگای فامیل نشسته باشن 

فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵