2777
2789
عنوان

حسرت پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 33 پست

من یه نفر ومیشناسم هوشبری میخونه قد چی خودشو میگیره یه تاثیرمنفی روم گذاشته که نگو من  ترازم8400شد خیلی راحت میتونستم این رشته بخونم الان هربار اسم این رشته میاد این ادم میاد جلو چشم به نظرت چجوری جوابشو بدم خودم هدفم دارو

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

من یه نفر ومیشناسم هوشبری میخونه قد چی خودشو میگیره یه تاثیرمنفی روم گذاشته که نگو من ترازم8400شد خ ...

آخه چرا مغرور ؟؟😂😂😂

سرکار هم می‌ره ؟

عزیزدلم انشالله که موفق باشی خدا همراهت باشه همیشه 😍😍😍

بنظرم آدم مریضیه نمیشه کاریش کرد 😂😂

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

آخه چرا مغرور ؟؟😂😂😂سرکار هم می‌ره ؟عزیزدلم انشالله که موفق باشی خدا همراهت باشه همیشه 😍😍😍بنظرم ...

مثل مته رو اعصابمه مثلا میخواد بگه من پشت کنکورم ...نه دانشجو ترم،6

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

مثل مته رو اعصابمه مثلا میخواد بگه من پشت کنکورم ...نه دانشجو ترم،6

عزیزم عقده ای هست 

ولش کن بهش محل نده هرچه قدر اعصابت خورد بشه اونم بدتر میکنه 

انشالله شما هم داروسازی قبول بشی نهایت تلاشتو بکن به حرف کسی گوش نده که ارامشتو ازت بگیره 

هیچی مهم تر از آرامش برای درس خواندن نیس