2777
2789
قیافه هاشون تابلو من به راحتی تشخیص میدم با اون صورت گرد و چشمهای مسخرشون معلومه قیافه هاشون

😐😐😐

صورت گرد و چشمای مسخرشون مگه دست خودشون بوده 

تو که اینهمه فهم و کمالاتت بالاست و به اختیار خودت شعور نداری برا چی به چیزی که دست خودشون نیست توهین میکنی

کاربری دست دوتا خواهر هنرمنده 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشهد ک شده افغانستان واقعا بسه دیگه چخبره واقعا باید برن کشور خودشون😐

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

چرا!؟

با این کارا درست میشه ؟؟

البته باید بین افغان ها هم فرق بزاریم واقعا ی عده شون خیلی پاک و خوبن با مسلمونای ایران فرق ندارن و اینکه همشون رو به ی چشم نبینیم

باید ی برنامه کلان و بزرگ باشه برا کنترل جمعیتشون داخل ایران ک البته بیشتر تو تهران من دیدمشون تو شهر خودمون ک غربه تا حالا یکدونه هم ندیدم 

منم موافق بودنشون نیستم اما موافق این کارای افراطی هم نیستم 

باید دولت ی فکری واسشون بکنه 

قیافه هاشون تابلو من به راحتی تشخیص میدم با اون صورت گرد و چشمهای مسخرشون معلومه قیافه هاشون

تو مشهد چهرشون زیاد قابل تشخیص نیست 

چون علاوه بر افغانی ها  عده ای از مردم مشهد هم از نژاد ترکمن هستند  که چشمای بادومی و صورت گردی دارند

راجب اینا چه صحبتی دارید؟

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)
عزیزم زیاد خوشحال نباش گفتن از نانوایی مخصوص برن نون بگیرن ادامه خبرو نزاشتن

خیلیاشونو اخراج میکنن در آینده نزدیک

فامیلمون میگه چند سال پیش پر بودن تو شهرمون ولی دیدن همه رو بیرون کردن الان یک دونه هم تو شهر نیست فقط تک و توک تو شهرک صنعتی بودن که من زنگ زدم ۱۱۰ جمع شون کنن😂😂😂

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

فعلا که اونا جلوی هممون تو صف نون هستن و ۵۰ تا ۵۰ میخرن طلبکارم هستن😡

این بنرم بنظر الکی میاد دیگه نون رو که نمیبندن روشون

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

چشمای مسخرشون؟؟؟ 

انسانم ارزوست

فیلم پیانیست رو دیدی؟ بعضی وقتا میگم فرق شما

با هیتلر و دارو دسته اش چیه؟؟؟

اگه بهتون اجازه میدادن افغان ها رو میکشتید

واقعا متاسفم ک ذوق میکنی ب اونا نون نفروشن

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
چرا!؟با این کارا درست میشه ؟؟البته باید بین افغان ها هم فرق بزاریم واقعا ی عده شون خیلی پاک و خوبن ب ...

بهترین تصمیم اینه برن مملکت خودشون عزیزم😊

خوب و بدشون هم بمونه برای خودشون 

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)
اینجا واسشون کویته کجا برن بهتر از اینجا.خسته شدیم از دستشون

واقعا جلوه ی شهرو هم خراب کردن

حالا یسریا غیر قانونی نیومدن وخیلی وقته ایرانن اونا هیچ

اینایی ک لباس محلی خودشونو میپوشن وماسک میزنن و واسه خودشون میچرخن تو شهر واقعا حال بهم زنن

مخصوصا مردای هیزشون

با بوی گندشون

اه واقعا چندشن

یسریا ک انقد هیزن ادم حالش بد میشه

چشمای مسخرشون؟؟؟ انسانم ارزوستفیلم پیانیست رو دیدی؟ بعضی وقتا میگم فرق شمابا هیتلر و دارو دسته اش چی ...

میدونی اکه الان چشاتو ببنیدی و یهو باز کنی ببینی وسط افغانستانی

.یا حتی تو حومه ای ک اوناهستن حضور داشتا باشی و کسی باشی ک ی مدت محدود باااشون زندگی کرده باشی ب شرطی ک ایرانی باشی...اینطور حرف نمیزنی...

اگه ایزانی ب خاطر دلری ما ۸سال حوونانونو بخاطر ی مشت خاک دادیم حالا جمعیت عیرعادی تو وطنمون هستن و ب زودی با این سیاستشون ایرانو تصرف میکنن