2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا اینجوری زندگی میکنن🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم یکبار تو سرویس عمومی بین راهی دیدم یه خانومی داره ش.ورت و شلوار بچه ی دوساله اش رو تو روشو ...

دقیقا شستن ظرف و میوه و لباس تو روشویی هم از بقیه موارد حال بهم زن هست🤢🤢🤢🤢🤢🤢

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

والا اگر مجبور نبودم و راهمون طولانی نبود هرگز حتی از جلوی سرویس عمومی رد نمیشدم

چطور میتونن ظرف و لباس تو سرویس بشورن

اون ظرف شستن کذایی رو هیچوقت یادم نمیره

بخدا که چشمام چهارتا شده بود

ما بین راه ظرف هامونو جمع میکنیم رسیدیم مقصد میشوریم🥲

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16

وای تو یکی از همین سرویسا یه پسر بچه لخت زد بیرون دستسم اونجاش بود همینجوری که داشتم با خودم فکر میکردم باد سرد میاد مامان این بچه کجاست شلوارشو پاش کنه زارت اومد خودشو انداخت تو بغلم و خودشو مالید به من 😩 اشتباه گرفته بود😑 مامانشم خوشحال اونور واسه خودش راه میرفت بعدشم با خنده اومده میگه عههه اشتباه گرفته

چند سال پیش حدود ۲۰ سال پیش عروسی پسر عموم بود ما هم از صبح برای کمک خونه ی عموم بودیم تا اینکه شب شد و کم کم مهمونا میومدن بعد یکی از اقوام زن عموم که خیلی شیک و پیک بودن اومدن اونجا دیدم همکلاسیمه کلی خوشحال شدم باهم نشستیم  ینی تو کل مهمونا از همه خوشگل تر و شیک تر بودن اون زمون کسی زیاد ارایشگاه نمی رفت بیشتر خودشون ارایش میکردن  بعد دختر اینا به من گفت لباسم راحت نیست میای بریم خونه ی ما لباسمو عوض کنم منم قبول کردم البته از ذوقم چون پول دار بودن دوست داشتم خونشون رو ببینم 

وای چشمتون روز بد نبینه روفتم خونشون باور نمی کنید از کثیفی راه می رفتم پام میچسبید زمین نمی دونم چی ریخته بودن کل خونه لباس بود روی جلو مبلی اشغال میوه بود

رفتیم اشپزخونه بهم آب بده نگم از سینک و اجاق 🤢🤢

خلاصه خواستم بگم از روی ظاهر نمیشه قضاوت کرد یکی چون به خودش میرسه حتما به بهداشت هم اهمیت میده🙄🙄

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
والا اگر مجبور نبودم و راهمون طولانی نبود هرگز حتی از جلوی سرویس عمومی رد نمیشدمچطور میتونن ظرف و لب ...

ماهم اصلا نشده تو مسافرت ظرف بشوریم یا لباس.مگه هتلی مهمانسرایی جایی برسیم بعد.

من حالا صحنه بدترشو دیدم یه زنه داشت دست و صورتشو میشست فین کرد تف کرد روشویی هم گرفته بود آب جمع شده بود بعد یه خانومی پشت بندش همونجا ظرف میشست😢🤢

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

وای تو یکی از همین سرویسا یه پسر بچه لخت زد بیرون دستسم اونجاش بود همینجوری که داشتم با خودم فکر میک ...

یا خدا تو چه شانسی داری😂

چند سال پیش حدود ۲۰ سال پیش عروسی پسر عموم بود ما هم از صبح برای کمک خونه ی عموم بودیم تا اینکه شب ش ...

اره ما هم یه همسایه داریم یعنی کل ساختمون عذاب میکشن از دستشون از اینور نظافتچی میاد همه جا رو میسابه شب نشده اب شغال و کثافت کف اسانسوره یه بار سیمکش ساختمون اومده بود واسه کار تعمیراتی رفته بود خونشون از همه جا هم بی خبر بود یهو گفت اقای فلانی خانومش چی کار میکنه تو خونه رفتم خونشون جا نبوده پامو بذارم شبیه بازار شام بوده بو میومده از کثیفی😑

ماهم اصلا نشده تو مسافرت ظرف بشوریم یا لباس.مگه هتلی مهمانسرایی جایی برسیم بعد.من حالا صحنه بدترشو د ...

وای وای وای😭😭😭😭

تصورشم حالم رو بد کرد

ای خدااااا

چطور ممکنه

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16

حالا این خانومایی هم که از سرویس میان دستاشونو میشورن(گربه شور میکنن)بعدش  میتکونن اینور اونور صد متر آب دستاشون میپاشه رو سر و صورت بقیه هم یکی از زیبایی های مسافرته🤢

2790
2778
2791
2779
2792