2777
2789
عنوان

شاید بدترین حس دنیا همین باشه🙂🤌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 25 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همش فکرمیکنم غیرممکنهچون هردوطرف مغرورهچطور اشتی کردید😅

دنیا ارزششو نداره ما سر شیطونی مثلا دوستامون قهرمون طولانی شد

ی بار دیدم واقعا ارزششو نداره پیام دادم اونم خیلی استقبال کرد

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
اگر دوست دارید و دلتنگی ی متن بزار پروفایلت مثلایا مثلا دیدیش یچی تعارف کن یا سلام کن و رد شو مشتاق ...

اون خودش خیلی زیاد تحویلم میگیره البته غیرمستقیم. مثلا ی بار تو یه جمعی بودیم ی شوخی کوچیکی کردم اون نگام کرد و خندید. یه بارم ب خاهرم سلام کرد. مطمعن نیستم اما انگار هنوز دوسم داره ولی خودش نمیاد سمتم.. منم دوس داشتم برم باهاش حرف بزنم اما اون وقتی میبینه یکی زیاد تحویلش میگیره پسش میزنه.. کاری نمیشه کرد🥲❤️‍🩹

دنیا ارزششو نداره ما سر شیطونی مثلا دوستامون قهرمون طولانی شدی بار دیدم واقعا ارزششو نداره پیام دادم ...

منم دلم میخاست برم سمتش اما اون ی ادمیه ک وقتی ببینه یکی تحویلش میگیره خیلی زیاد مغرور میشه و پس میزنه طرفو.. واسه همینه نمیرم. کاری نمیشه کرد🥲❤️‍🩹

اون خودش خیلی زیاد تحویلم میگیره البته غیرمستقیم. مثلا ی بار تو یه جمعی بودیم ی شوخی کوچیکی کردم اون ...

عزیزم چی بگم والا

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
2790
2778
2791
2779
2792