2777
2789
عنوان

حالت خوبه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 28 پست

همین الان که نه حالم اصلا خوب نیست حرفایی شنیدم که مستحق نبودم

اما درکل بله حالم خوبه و تازه فهمیدم خودم حال خودمو خوب کنم الانم حرفایی که شنیدمو به یه ورم باید بگیرم بخوابم 

آخه تو خبرچینی میری پخش میکنی#شوخی

نه من فقط خبره کمپین حالت خوبه رو دادم الان بریزید رو دایره دلاتونو

حالم خوب نیست حقیقتا. دلم ک نه جانم براش تنگ شده اونم انگار نه انگار من نیستم بهش شب بخیر بگم... ظهرا بگم غذاتو گرم کن بخور... دیگه دلش واسه اون چاییا که میبوردم تو پارک با نباتا مامانم ک عاشقشون بود میخوردیم تنگ نمیشه... دیگه دلش بغل نمیخواد... دوست نداره حتما بوس بوسیش کنم دیگه زور ک نیست... دیگه دختر فنچش نیستم... دیگه نمیخواد بگه بیا برو تو جیبم دیگه چیکار کنم... دیگه دلش تنگ نمیشه واسه جوجه گفتنام... واسه همه بارهایی ک میگفتم جیش دارم و بهم میخندید ک تو همیشه باید بری سرویس... دیگه حتما واسه یکی دیگه شیرکاکائو میخره... دیگه دوست نداره برام کلیپ بفرسته خب زوری ک نیست... و دیگه، دیگه هایی ک تا فرداصبح بگم کمه ولی خب دیگه چی میشه کرد گفت میخوام تنها باشم🙂

کاربری دست چند نفره

[QUOTE=353407700]همیشه واسم سواله که یعنی تو دلت واسم تنگ نشد؟یعنی صبحا که پاشدی گوشیتو چک کردی منتظر تکستم نبودی؟وقت ...[/QUOTEبرات دعا میکنم  ک انشالا بزودی زود نصیبت بشه این عشق

پروردگار من ... مهربون خدای بی منت ...ویژژژژه هوای بچه هامو داشته باش ..خودت مراقبشون باش ..خدایا من به خیر تو امید دارم ...

حالم خوب نیست حقیقتا. دلم ک نه جانم براش تنگ شده اونم انگار نه انگار من نیستم بهش شب بخیر بگم... ظهر ...

حال دلتو چه قدر قشنگ نوشتی

آرزو دارم به اندازه نفسی افسردگی لعنتی رهام کنه تا بوی زندگی رو استشمام کنم

برو مشهد امام رضا حلش میکنه 

پروردگار من ... مهربون خدای بی منت ...ویژژژژه هوای بچه هامو داشته باش ..خودت مراقبشون باش ..خدایا من به خیر تو امید دارم ...

خرگوشم بیحاله پیش خودم خوابوندمش مریض شده ناراحتم براش همش نگاش میکنم ببینم نفس میکشه😭

الهیییی خوب میشه

آرزو دارم به اندازه نفسی افسردگی لعنتی رهام کنه تا بوی زندگی رو استشمام کنم

برو پیش روانپزشک بعدشم روان درمانی 

خیلی افسردگی افتضاحه دلت میخواد ولت کنه اما ول کن نیست چنبره میزنه روت

من ک از همه لحاظ اوکیم چرا دلم میگیره خداییش؟؟

نمیدانم واقعا 

یه فکری به حال دلت باید کرد 🤔

برو پیش روانپزشک بعدشم روان درمانی خیلی افسردگی افتضاحه دلت میخواد ولت کنه اما ول کن نیست چنبره میزن ...

چهار سال پیش رفتم دکتر مغز و اعصاب دارو داد شیش ماه مصرف کردم خوب شدم باشگاه. میرفتم عالی بود  یکماهی میشه بخاطر یه مشکل سنگین باز عود کرده  مشکل حل شد خداروشکر ولی من درست نشدم 

چهار سال پیش رفتم دکتر مغز و اعصاب دارو داد شیش ماه مصرف کردم خوب شدم باشگاه. میرفتم عالی بود یکماه ...

دوباره دستاتو بزار رو زانوهاتو بلند شو خاکتو بتکون