2777
2789
🥲😐 بچه های منم سومی هم قرار اضافه بشه😒🙄

عیجانم

منم دوتا داداش دارم😂با اونم ۸ سال اختلاف سنی دارم

ولی سه تامونم باهم نمسازیم😐😂

اهی عزیزدلم خدا حفظشون کنه برات زیر سایتون بزرگ شن♥️

کارما میکنه مادرتو ستایش((:

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴سال ونیم

سه سال ونیم هم خوبه از پوشک و شیر گرفتی بجه رو 

یه جورایی نیازبه بعد ۳سال کمتره به مادر. خیلی خوبه اکه قبل دنیا آمدن بچه اولی رو مهد بگذاری عادت کنه  یه تایم هایی خونه نباشه مهد باشه

سعی من یادت هایی کخ داره بعد زایمان به هم نخوره

مثلا عادت داره قبل خواب براش کتاب بخونی یا قصه بگی 

این به هم نخوره

۴سال ونیمسه سال ونیم هم خوبه از پوشک و شیر گرفتی بجه رو یه جورایی نیازبه بعد ۳سال کمتره به مادر. خیل ...

چقدر من برنامه ریختم همه این موارد رعایت کردم دومی آوردم...

ولی حساب خدا فرق میکرد...

دومی سالم نیست و همه چی ریخت به هم....

عیجانممنم دوتا داداش دارم😂با اونم ۸ سال اختلاف سنی دارمولی سه تامونم باهم نمسازیم😐😂اهی عزیزدلم خد ...

😂😂 ای خودا پس من گفتم خوب میشند 

مرسی عزیزم 

انشالله شما هم تنتون سالم و لبتون خندون باشه😘

😂😂 ای خودا پس من گفتم خوب میشند مرسی عزیزم انشالله شما هم تنتون سالم و لبتون خندون باشه😘

فک نکنم😂😂

خواهش میکنم خیلی ممنونم به همچنین♥️🌹

کارما میکنه مادرتو ستایش((:
من دقیقا همینقد میشه خوبه ؟بچه ات اذیت میکرد ؟تا کی سخت بود

بسلامتی عزیزم. اوایلش سخت بود بخاطر اینکه بچه اولم حسودی میکرد و بچه دوم نوزاد بود باید بچه اول رو قانع کرد که دوست داشتن اون کم نشده خداروشکر من این دوران رو با موفقیت گزروندم و هرچی بچه ها بزرگتر میشن بیشتر هم بازی هم میشن سختیش تا یکساله عزیزم الان دخترم ده و پسرم هفت ساله است خداروشکر راضیم