مامان۱دخملی مدیر عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 2506 عنوان سوختگی پای دخترم لطفا بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 45 پست امروز دخترمو گذاشتم خونه مامانم و خواستم به کارام برسم ازش خواستم حمامش کنه و نمیدونم چه جوری با آبجوش حمام سوخت اینقد ناراحت شدم ک توضیحاتش یادم نیس خیلی گریه کرد دخترم خیلیییییییییی یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️ 1396/07/24 | 23:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Atiii.jooon عضویت: 1395/02/12 تعداد پست: 6171 ببر بیمارستان صوانع و سوختگی عزیزممنم دخترم آب جوش ریخته بود یه کوچولو رو سینش گفتن درجه دو سوختگیش حالا اندازه یه سکه بودا سلامتی دخترم تنها آرزوم😔
پری_94 عضویت: 1394/02/21 تعداد پست: 6643 ولطفا هییییییچ چی جز پمادسوختگی نزناین چیزایی که میگن فقط احتمال عفونتو بالا میبرهاگرم شک داری ببر دکتر اما به هیچ عنوان نزار تاولارو بترکونن
ازگیل عضویت: 1395/02/11 تعداد پست: 9114 خدا منو بکشه... ببین پانسمان کن فقط اصلا نزار آلوده بشه وتاولها نترکه چون این تاولا خودش باعث استر ... خدا منوبکشه.... عزیزم... اصطلاح مامانم بود😔
Atiii.jooon عضویت: 1395/02/12 تعداد پست: 6171 ببر بیمارستان نگو نمیتونمحتما ببر.من خودم دس تنها بودم شوهرم با اینکه خونه بود ولی بی غیرت منو نمیبردبچمو بغل کردم تو زمستون بردمش با اینکه راهمونم دور بودشاید عفونت کنه سلامتی دخترم تنها آرزوم😔
ازگیل عضویت: 1395/02/11 تعداد پست: 9114 وای دلم ریش شد بمیرم براش طفلک بی گناه😢تو رو خدا در اسرع وقت ببرش دکتر
cathrin7022 عضویت: 1394/08/17 تعداد پست: 9086 یه سالشه نمیدونم چرا تاول ها پاش هی بزرگتر میشه آلفا زدم تا جاییکه می تونی مواظب باش تاول ها نترکن, چون اونا خودشون بهترین پانسمان هستن. خدایا شکرت شکرت شکرت.
مامان۱دخملی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 2506 الان خوابید دخترم ...غروب اینجوری شدخواستم ببرم دکتر اما شوهرم گفت اخه دکتر فقط پناد چیکارش میکنه مگ...پشیمونم ب حرفش گوش کردم کاش میبردم الان اگ تو خواب غلت بزنه بترکه تاولا چیکار ک یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️
مامان_مانی5 عضویت: 1395/02/30 تعداد پست: 8831 ای داد بیداد کاش میبردی دکتر ی پانسمان میکرد .اخه اب مگه چقدر داغ بوده 😢😢استامینوفن بده یکم اروم بشه دردش . ❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
مامان۱دخملی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 2506 ببخشید بچه ها تک تک جواب نمیدم بخدا فقط دارم گریه میکنم البته دخترم بعدش اروم شد و بازی کرد اما همش ب اون لحظه جیغ کشیدنش فکر میکنم داغون میشم حالا نگران تاولا بترکن بیشتر درد بکشه یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️
ننه_بهار عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 954 ببخشید بچه ها تک تک جواب نمیدم بخدا فقط دارم گریه میکنم البته دخترم بعدش اروم شد و بازی کرد اما همش ... الهی گریه نکن انشالله زود خوب میشه
مامان۱دخملی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 2506 ای داد بیداد کاش میبردی دکتر ی پانسمان میکرد .اخه اب مگه چقدر داغ بوده 😢😢استامینوفن بده یکم ... میگ خیلی جوش بود فکر نمیکرده اینقد جوش بشه یهو...والا خودمم نمیدونم شوهرم میگ باور کن فلاکس چایی ریخت روش اما خوب فکر نکنم مامانم دروغ بگه طفلی خودشم کلی گریه کرد یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️