2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 28 پست
واقعا برای بچه سخته دقیقا امروز تو محل کارم یه خانم با شرایط شما اومده بود بچه اول ۳ ساله بود بچه دو ...

دخترم و بعد دو سال اقدام بدون هیچ دارویی باردار شدم...

الان یهویی برای بار دوم واقعا فشار روانی زیادی روم اومده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین عزیزم، میترسم بگم سقط جنینکولی های سایت بریزن سرمحوصله ی جدل ندارم. امامجبور نیستی وقتی در توان ...

واقعا دارم دعا میکنم همین یکبار خدا نجاتم بده همسرم مرد خوب و همراهی هست ولی خوب هر چی باشه باز هم بیشتر فشار بچه روی من و دخترم هست....

برای سقط مطمئنم همسرم کمکی نمیکنه چه بسا مخالفم باشه مگر اینکه پنهونی انجامش بدم

واقعا دارم دعا میکنم همین یکبار خدا نجاتم بده همسرم مرد خوب و همراهی هست ولی خوب هر چی باشه باز هم ب ...

پنهونی نمیشه😑

اشتباه نکنی

کاره بد نکن

مخفی کاری نکن دختره خوب

امیدوارم که باردار نباشید♥

موفق باشی. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
اگر شدی خدارو شکر کن بچتون هم بازی داره و وقتی که ۴۰ سالتون میشه اتفاقا خیلی جوانتر دیده میشی و یه م ...

همیشه شاکر هستم ولی می‌دونم اینجوری توی سی سالگی شبیه چهل ساله ها میشم

کولی شماید و هم کیشانتانسقط گناه بزرگیه از کجا معلوم که با بچه جدید زندگی بهتری نداشته باشندشماها یه ...

می‌دونم منم

اگر بدونم که باردارم به عنوان یه مادر اونم جگر گوشم هست مطمئنا به این راحتی ها جونش رو نمیگیرم 

همیشه شاکر هستم ولی می‌دونم اینجوری توی سی سالگی شبیه چهل ساله ها میشم

اصلا اینجوری فکر نکن من خودم بچه شیر به شیر داشتم اولاش اذیت شدم اما الان خیلی خدارو شکر میکنم 

اصلا اینجوری فکر نکن من خودم بچه شیر به شیر داشتم اولاش اذیت شدم اما الان خیلی خدارو شکر میکنم

بعدا پشیمون نشدین که مثلا کاش الان که بچم پنج یا شش سالشه دومی رو نیاوردم؟

بعدا پشیمون نشدین که مثلا کاش الان که بچم پنج یا شش سالشه دومی رو نیاوردم؟

من تو ۹سال و نیم ۴ تا بچه اوردم

خیلی راضیم اذیت میشم اما بچهام تنها نیستن و بعضی جاها یاد میگیرن که همه چیز مال اونا نیست و باید تقسیم بشه