2777
2789
عنوان

لیزر بکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 41 پست
توی اون 3 ماه شارژی میرفتی از موهات کم میشد؟من الان تو شارژم مو در میادنمیدونم تو شارژ میریزه یا ن

اره ولی باز درمیاد البته خیلییی کم وکرکی طوری ک اصلا زیردست احساس نمیشد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره ولی باز درمیاد البته خیلییی کم وکرکی طوری ک اصلا زیردست احساس نمیشد

منم تیتانیوم بودم 

ولی مجبور شدم دستگاهمو عوض کنم

شد اشنایدر پلاس المان

امیدوارم خوب باشع

اگه نام کاربریم تورو یاد یک اهنگ انداخت، سلام✋😌🩷

حتما برو دختر زنان خدایی نکرده پیگیری نکنی ممکنه زخم دهانه رحم داشته باشی برات خیلی مشکل‌ساز بشه

اره خودمم میترسم گفتم برم پاپ اسمی بدم شاید مشخص شه یا سنو داخلی فکر کنم خوب باشه سنو شکم لگن گفت چیزی نیست اما نمیدونم علت درد چیه طوریه ک حتی بعدش رو سنگ دسشویی نمیتونم بشینم تا چند دیقه

سلام عزیزمتست پاپ اسمیر و معاینه داخلی باید انجام بدید ممکنه عفونت یا دهانه ی رحمتون زخمی شده باشه

اره حتما انجام میدم فقط خداکنه از لیزر نباشه خیلی میترسم 

اره خودمم میترسم گفتم برم پاپ اسمی بدم شاید مشخص شه یا سنو داخلی فکر کنم خوب باشه سنو شکم لگن گفت چی ...

انشالله که مشکلت حل میشه ولی احتمالا عفونت باشه با قرص آمپولی رفع میکنن اگه زخمم باشه میسوزوننش ولی پشت گوش ننداز

این ک تبلیغ نبود بیشتر تخریب بود

اره من قبلا ایطور نبودم بعد لیزر یکسال ک رفتم اینطور شدم چقدم میترسم چیز بدی باشه چون شوهرم میگفت نرو وگوش ندادم بحرفش تاپیکا قبلمم بخون همش میگم نکنه زن قبلیش نفرینم کرده نکنه بمیرم بچم اواره بشه خیلی ناراحتم 

اره من قبلا ایطور نبودم بعد لیزر یکسال ک رفتم اینطور شدم چقدم میترسم چیز بدی باشه چون شوهرم میگفت نر ...

ن عزیزم لیزر قدرت اینو نداره ک فراتر از فولیکول مو تجاوز کنه

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
خیلییییی ولی مهم اپراتوره اپراتور بایذ خوب باشهبعدش دستگاه شاتی باشه

من دو جلسه رفتم از اینایی ک ژل میزنن رو بدن بعد با دستگاه میبرن میارن دیگه نمی‌دونم خوب بوده باشه یا نه

ولی خب همون دو جلسه رفته بودم راضی بودم