2777
2789
عنوان

مدرسه

186 بازدید | 23 پست

میخام امسال کتاب دخترمو سیمی کنم بنظرتون خوبه ؟ اخه دفتر سیمی داره بی جهت پاره میشه میترسم همین  بلا سر کتابشم بیاد پاره شه و دیگه چاره نداشته باشه.کسی تجربه داره کمکم کنه موندم تو دو دلی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اکثر مدرسه ها  دیگه چند ساله ک اجبار میکنن اصلا. نه پاره نمیشه فوقش یکی دو صفحه ی اول میشه ک خیلی مهم نیست

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

بی جهت پاره نمیشه ، با عجله تورق میکنن و چون تعداد فاصله بین سوراخ ها کم است مقاومت کم است. کتاب سیمی شده خوبه ، مخصوصا برای درس های تخصصی و اینکه برگه بینشون بگذارن

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

منگنه کن منم میخوام منگنه کنم

وآقای با منگنه ک خوب باز نمیشه اصلا کتابا. مدرسه دختر من اجبار میکنن سیمی

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

به خود بچتون بستگی داره اگه وسایلش رو خوب و منظم نگه میداره سیمی کنید منم پارسال که پیش دبستانی بود سیمی کردم بعضی از دوستاش مرتب نبودن کل صفحات کنده شده بود ولی برای پسرم اصلا خراب نشد .

بگید سیم رو از سیمی که مناسب کتاب هست بزرگتر بردارن که بچه راحت تر کتاب رو ورق بزنه و احتمال اینکه به صفحه ها فشار بیاد و پاره بشه کمتره. 

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین💄🎀

منگنه بهتره

سیمی هم از ی جهت خوبه

من یک سال سیمی کردم چیزی نشد خیلی هم راضی بودم مثلا اگه دبستان باشه یکم ریسکه شاید بزنه پاره کنه

اگه دیدید که چیزای چرت و پرت میگم پوزش چون گوشی دست خواهرمه میاد تاپیک میزنه و نظر میده 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز