2777
2789
عنوان

جوجه اردک

| مشاهده متن کامل بحث + 30423 بازدید | 95 پست
نه دیگه نمیذارمش از کجا باید بفهمم جنسیتش رو؟

اونو ک فعلا معلوم نمیشه کوچولوعه ولی از رنگش میشه فهمید من خودم گرفته بودم یسری توضیحات داده بود بهم ولی یادم رفته 

ولی برای آروم شدنش یکی دیگ هم باید بخری 

دوتا بشن بهتره اینا دسته جمعی دوست دارن زندگی کنن اینجوری غصه نمیخوره

و خدایم کافیست...  

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چه بامزه س 😀

pp نمیکنه رو فرش؟!

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
نه یادش دادم میارمش داخل که پی پی نکنه 😊

چجوری یادش دادی؟

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
باهاش حرف زدم اونم گفت چشم😂

منم داشتم ، همه جا دنبالم میاومد،  وقتی میخاستم برم جایی میزاشتمش تو کارتن و درش می بستم ولی کا ...

جوجه من زیاد تو اب نمیمونه همش میخواد بیاد بیرون.بعدشم ک دودیقه میذارمش شروع میکنه به لرزیدن. زیادم غذا نمیخوره ولی نمیدونم چرا شکمش بزرگ شده. الانم رو شکممه دارم میخوابمونش