gandmak مدیر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7080 عنوان نفس قضیش چیه | مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 26 پست اینارو میبینم میترسم برم بیرون حجابم درحد شاله شاید یموقع از سرم بیوفته ولی شالمو دارمآخه دختر ۱۴ساله؟ هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎 1403/06/22 | 14:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگو_مثل_اونام عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 13727 دوست داشتم اینجا بپرسم🌝 اخه نمیشه گفت تعلیق داره بخاطر همین بت گفتم اوتجا ببینی 😁 یک صلوات برای سلامتیم ؟ ممنونم
رویادربیداری عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 3011 کلیپشو دیدمبه جای اینکه به دخترای کوچیک گیر بدنبرن به این ج نده های کنار خیابون گیر بدنبه زنهایی که بدنشونو در ازای پول میفروشناونایی ک زندگی بقیه رو نابود میکنن
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7080 کلیپشو دیدمبه جای اینکه به دخترای کوچیک گیر بدنبرن به این ج نده های کنار خیابون گیر بدنبه زنهایی که ... واقعاچقدر کتک خورده بودن💔😔 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
justice_freedom عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 2158 بادوستاش رفته بوده پاساژ دم پاساژ گرفته بودن زده بودن عکساش هست کبود شده کل بدنش خطاب به همه آنها که در این خاک و جغرافیای نحس نزیستهاند:من در جهنمی بودهام، که تو تنها، دربارهاش خواندهای. 😔
paradise__blossom عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 6011 اخه نمیشه گفت تعلیق داره بخاطر همین بت گفتم اوتجا ببینی 😁 سرچ کردم نفس چیزی نیاورد
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7080 خطاب به همه آنها که در این خاک و جغرافیای نحس نزیستهاند:من در جهنمی بودهام، که تو تنها، دربارهاش ... هزار لعنت بیاد بهشون هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7080 سرچ کردم نفس چیزی نیاورد نفس حاجيشريف هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
نگو_مثل_اونام عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 13727 سرچ کردم نفس چیزی نیاورد نفس حاجی شریف یک صلوات برای سلامتیم ؟ ممنونم
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19171 اون دختره اسمشو یادم رفت تو مترو با دوستاش بود.. مرد 🖤اون بس نبود؟ بقیه بس نبودن؟ #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7080 اون دختره اسمشو یادم رفت تو مترو با دوستاش بود.. مرد 🖤اون بس نبود؟ بقیه بس نبودن؟ به خودم قول میدم هیچوقت تو این دنیای لعنتی بچه نیارم💔به قول خودشون دارن امر به معروف و نهی از منکر میکننیه مشت روانی هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19171 به خودم قول میدم هیچوقت تو این دنیای لعنتی بچه نیارم💔به قول خودشون دارن امر به معروف و نهی از منکر ... آخه دنیا با دنیا فرق داره 💔 #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7080 آخه دنیا با دنیا فرق داره 💔 فعلا که تو این دنیا هیچی خوب نیس💔🙂 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎