2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده آخه عروسیه عشقمه🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 12082 بازدید | 410 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون عشق نبوده ادای عشق بوده اگر عشق بوو توالان زنش بودی نه یکی دیگ بعدشم چیکار دختر مردم داری سر باشه یانباشه فعلا که انتخابش کسی دیگه بوده واقعا رو مخم یکی میگه فلان عشقمون ازدواج کرد کات کرد بیسارکرد خودتونو گول میزنید اینا عشق نیست عزیزم شمابازیچه ای و اون یه مدت نقش بازی میکنه 😕

چرا وقتی خوندم قلبم وایساد ی لحظه

میدونی الان نشستم دارم چیکار میکنم؟

آهنگ تبریک علی بابا رو گذاشتم و گریه میکنم 

آخه هیچ کاره دیگه ای از دستم بر نمیاد 

دوستام میدونن حالم بده دائم پیام میدن بهم اما روم نمیشه حتی جوابشونو بدم😭

میدونی الان نشستم دارم چیکار میکنم؟آهنگ تبریک علی بابا رو گذاشتم و گریه میکنم آخه هیچ کاره دیگه ای ا ...

می‌فهمم حالتو خدا ب داد دلت برسه😔💔

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

اون زن گرفته، فردا روزم پدر میشهپاشو پاشوبخودت بیا ببینمواسه یه بی ارزش ابله، انقدر زندگی رو زهرمار ...

اره ادامه داره اما این روزا خیلی داره برام سخت میگذره دعا کن زودتر بگذره هر چند خیلی سخت میگذرههه😭

بخدا روم نمیشه حتی بخوام برم پیش دوستام میترسم بخندن بهم بگن دیدی رفت😭

نکن اینجوری دختر ...

چی بگم آخه فکرشم ترسناکه ((: بمیرم واست

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

اره ادامه داره اما این روزا خیلی داره برام سخت میگذره دعا کن زودتر بگذره هر چند خیلی سخت میگذرههه😭

بنظرم

بهترین کار رفتن پیش تراپیست

چون فقط خودت میدونی چقدر سخته

و فقط خودت میتونی خودتو جمع کنی

چندسالته!؟ 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
کاش خدا به دل شکسته ماهم یه نگاهی میکرد😭

عزیزم خدا هواتو داره خودتو بسپار به دستش هیچوقتم جواب دل شکستتو خالی نمیذاره مطمئنه مطمئن باش هرجور شده تلافیش سرش میاد زمین گرده 🥲❤️من بهت قول میدم کاری که با تو کرد بدترش سرش میاد اما توام آروم باش بیخیالش شو بهشم فکر نکن حتما لیاقتت بیشتر از اونه حتما خدا یه یار خوبی واست در نظر گرفته 🌸😘

من به این جمله اعتقاد دارم که زنو شوهر از قبل تو بهشت باهم آشنا شدن و روی زمین باهم آشنا میشن ازدواج میکنن انگار خدا اینارو به هم نشون کرده پس معلوم میشه اون مرد زندگی تو نبوده تقدیر همینه صبر کن گلم 

نمیگم فراموش کن...چون واقعا نمیشه ولی فکرشو از سرت بنداز به زندگی خودت برس شاد باش زندگی اونقد طولانی نیست که ما بشنیم غصه بخوریم ❤️🙂

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱