2789

وقتی دعا میگیری از اصلش یع جن بهت میبندن که کاری که خواستی انجام بدن بعد دعا نویسع ازت پول میگیره برای جن وسیله میده غذا میده بهترین هاشو بهش میده ک کارتو انجام بده

بعد یع مدت اگ دوباره ب جن غذا اینا نرسونی میاد بهت آسیب میزنه

در حالت کلی یا کلا نباید بری یا اگ رفتی هی پشت بندش دائما اون دعا رو بگیری بعد چهل روز

تمدید کنی ک اون جنه نیاد از انرژیت بخوره

دعا کنید حتی برای یع بارم شده خدا برای من خوب بخواد؛مادرم نبودت برام عادی نشد 🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داره ولی الان شیاد زیاده. کسی که موکل داشته باشه عالیه با جن مثلن ارتباط داشته باشه

دوستم انجام داد پیش یکی 

پسره اصلا عاشق طرف موندد

طرف اول تک نیت میگیره ببینه اون کسی که تو میخوای بدرد میخوره یانه اگر بخوره براش انجام میده نخوره نمیده 

اینم گرفت گفت مبخرید به هم انجام داد ۲ ماه رل زدن پسره حتی حاضره جونشو بده 

دعانویس فقیر ترسناک شهرستانی موکل داراینانه اونا که تو پول غرقن و خونه زندگی خوب دارن اونا دروغن

دقیقاً درست میگید. جمله اولتون رو 😂 من دیده بودم موکل شیطانی داشت خونش فقیرانه بود طلاق هم گرفته بود زنه

🐞
وقتی دعا میگیری از اصلش یع جن بهت میبندن که کاری که خواستی انجام بدن بعد دعا نویسع ازت پول میگیره بر ...

پس بگو چراااا زنگ زدم به دعا نویسه میگفت بابد پول بدم

چه باحالللل نمیدونستمم

ن ولی اگر بد بکنی مثلن آسیب به کسی برسه این خیلی‌ بده. من اگر داشته باشم در راه خوب ازش استفاده میکن ...

احضار جن حرامه،موکل قرار دادنش هم همینطور

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

خانما من چنتا دعا پیدا کردم تو خونه م .کار مادر شوهرم ه میدونم ..... میخواستم ببینم چی‌کار کنم باطل ...

روشون بشاش قشنگ

بعدم اسپند دود کن تا ده روز همه جای خونت

دعا کنید حتی برای یع بارم شده خدا برای من خوب بخواد؛مادرم نبودت برام عادی نشد 🩷
روشون بشاش قشنگبعدم اسپند دود کن تا ده روز همه جای خونت

شوهرم آنقدر وابسته خانوادش و به حرف مادرشه که فکر نمیکنین حتما اونم جادو کرده .اونو چیکار کنم به حرف من گوش بده شوهرم ؟ باید دعا بگیرم براش چیکار کنم مطیع من شه .چو ن واقعا خانوادش دارن ضربه میزنن بهش 

احضار جن حرامه،موکل قرار دادنش هم همینطور

عزیزم موکل یعنی چی اصلا؟
من همه ی علامت هاشو دارم
همه اتفاقایی که قراره بیفته رو از قبل حس میکنم یا خواب میبینم
میتونم یه جورایی ذهن ادمارو بخونم
خیلیم اذیت میشم بابت این موضوع