snowwhit مدیر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 1886 عنوان چرا بیدارید 🗿😂 | مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 30 پست من بابام داشت میرفت سرکار انقدر سرو صدا کرد بیدار شدم 👺🤦🏻♀️شما چی؟؟😶 خانوم وکیل 👩🏻⚖️🌱📚 متاهل💁🏻♀️💗 کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶ دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱 1403/06/22 | 06:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابر_کوچک عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 3811 عادت کردم ۵ بیدار شمبعد بخوابم اولش حسودی کردم ولی دیدم بعدش میخوای آروم گرفتم 😂چون خیلی دوست دارم بعد از اذان صبح دیگه نخوابم و بیدار بمونمولی نمیتونم ، سخته بعد فک کن باید دوستان منتظر بشم و هیچکاری نکنم تا خواب بقیه خانواده مختل نشه 😢 برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )
snowwhit مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 1886 نماز صبح قبول باشه🥲❤ خانوم وکیل 👩🏻⚖️🌱📚 متاهل💁🏻♀️💗 کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶ دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 9539 بیدار شدم نماز بخونم ،بعدشم چون هر روز 5/۳۰ میرم سرکار بدنم عادت کرده ♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 قبول باشه❤ قبول حق باشه خوشگلم♥️ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
snowwhit مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 1886 بچم بیدار شد شیر میخاس الهی 🥺❤خدا واست نگهش داره 🥰 خانوم وکیل 👩🏻⚖️🌱📚 متاهل💁🏻♀️💗 کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶ دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱
بیون_چان_این عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 3789 بچه ها قوی ترین کانسیلری ک سراغ دارین چ برندیِ آرت اسکین .. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن!
snowwhit مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 1886 منتظرم یکی بیدار شه منو ببره دکتراز دیشب حالم بده نخوابیدم..۴ بار استفراغ کردم هیچکس بیدار نشد ای باباخودت نمیتونی بری؟؟ ایشالله زودتر خوب بشی❤ خانوم وکیل 👩🏻⚖️🌱📚 متاهل💁🏻♀️💗 کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶ دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱
نونجودوسر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 1632 منم همینطوری بیدار شدم دیدم گشنمه یه دونه نون جو با نصف موز خوردم الان دوباره میخوابم
بیون_چان_این عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 3789 منو دعا کن محتاجیم به دعا چشم حتما .. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن!