2777
2789
عنوان

از این موضوع خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 39 پست

اما نظر شخصی من اینه که اون مدرسه اسمشو ننویسید چون تا اخر سال حتما ارسری اذیتش میکنن و به چشم بد نگاهش میکنن و میگن بچه تنبلی بودا و به زور ثبت نامت کردیم

یه سال پر استرس و درس و سختی رو میگزرونه بچه

دست اونا نیست که بخان ثبت نام کنن یا نه به اموزش پروش استانم زنگ بزن بگو اسم و فامیل مدیر مدرسه رو ب ...

اصلا باورم نمیشه همچین آدمایی چرا باید جایگاه آموزش و پرورشی داشته باشن از دیروز تا الان دارم خودخوری میکنم وافعا با اون حرکتی که انجام داد چطور سرشو رو بالش میزاره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا باورم نمیشه همچین آدمایی چرا باید جایگاه آموزش و پرورشی داشته باشن از دیروز تا الان دارم خودخور ...

من خودم با معلم ریاضیم سر ۲۵ صدم دعوا کردم 

به همه داد بهم گفت بهت نمیدم عرضه داشتی میگرفتی 

منم رفتم اموزش پرورش شهرمون دیدم میگن کوتاه بیا اشکال نداره 

رفتم استانمون بعد اومدن توبیخ اومد به معلم و کشوندم اداره کل اخرش دیگه هزار با معذرت خاست ولش کردم

دیگه کنکوری نیستم   

اما نظر شخصی من اینه که اون مدرسه اسمشو ننویسید چون تا اخر سال حتما ارسری اذیتش میکنن و به چشم بد نگ ...

خودشم میگه من دوس ندارم دیگ اون مدرسه ثبت نام کنم خاطره بدی برام ثبت شده ولی خب مدرسش زرنگ نداره که بگیم خواهرم زیر ذره بین باشه بعدش من خودم از آشناها دیدم که طرف هم از لحاظ انظباطی بد بود هم درسی هم اخلاقی ولی بی چون وچرا ثبت نامش کردن و حتی بهش نگفتن تو 

بعد واقعا ناراحت میشم خواهر من به این سادگی و آرومی پریده بهش با داد وبیداد 

مدرسه عادی،طرح آدرس باید ثبت نام کنن.نمیتونن ثبت نام نکنن

ثبت نامش به کنار نامه گرفتیم ولی مشکل طرز رفتارشونه من یچیزی نوشتم اینجا ولی اونجوری که داد وبیداد و توهین کردنو نمیدونم چیکار کنم 

خودشم میگه من دوس ندارم دیگ اون مدرسه ثبت نام کنم خاطره بدی برام ثبت شده ولی خب مدرسش زرنگ نداره که ...

معمولا مادر مدارس دولتی همینطورین

دختر من دانش آموز نمونه بود،اما هیچ احترام و رفتار خاصی از کادر مدرسه ندیدم تو این چند سال،

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

معمولا مادر مدارس دولتی همینطوریندختر من دانش آموز نمونه بود،اما هیچ احترام و رفتار خاصی از کادر مدر ...

*کادر

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

معمولا مادر مدارس دولتی همینطوریندختر من دانش آموز نمونه بود،اما هیچ احترام و رفتار خاصی از کادر مدر ...

اگه میگف ثبت نام نمی‌کنیم یا جایی نداریم میگفتم اوکی ولی رسما داشت جر و بحث میکرد اونم با ی بچه قشنگ داشت خوردش میکرد از این خیلی ناراحت و عصبانیم

ثبت نامش به کنار نامه گرفتیم ولی مشکل طرز رفتارشونه من یچیزی نوشتم اینجا ولی اونجوری که داد وبیداد و ...

عزیزم برید اموزش پرورش وحشیگریشونو بگید تا دوباره تکرار نکنن. خیلی ها تا نرینی بهشون فک میکنن ادمی ان برا خودشون. خواهشا سرسری رد نشو برین با تموم وجود بهشون.‌

یا من یا هیچکس همون خودم
2790
2778
2791
2779
2792