خواهرم استعداد های درخشان درس خونده بود بخاطر بیماریش و دور بودن مدرسه تصمیم گرفتیم واسه امسال ثبت نامش کنیم مدرسه عادی چون به خونمون خیلی نزدیک تر بود رفتیم مدرسه مدیرو معاون به خواهرم میگفتن اگه خوب بودی مدرسه خودت ثبت نامت میکرد یا معلومه انداختنت بیرون چون خواهرم تو چن تا درس ضعیف بود و خلاصه اینا افتادن رو دنده لج و بابداخلاقی باهامون رفتار کردن قرار شد از آموزش و پرورش نامه ببریم که مدیر رفته بود مرخصی ..خواهر من ایندفه تنها رفت مدرسه که معاون اون مدرسه بودش اولش به خواهرم گف ما که جا نداریم برای ثبت نام بعدش بلند داد زد گف تو تنبلی مدرسه خودتون انداختت بیرون الان اومدی تو مدرسه ما خواهرمم فقط گف شما که گفتین لیست ثبت نام پر شده و معاون از خدا خواسته داد و بیداد و توهین که برو بیرون..خواهرمم از شدت ناراحتی و گریه چشاش کبود و حالش بد شد و از دیروز تا حالا چیزی نخورده و من بشدت ناراحتم و از اون معاون کینه گرفتم و نمیدونم چیکار کنم
اما نظر شخصی من اینه که اون مدرسه اسمشو ننویسید چون تا اخر سال حتما ارسری اذیتش میکنن و به چشم بد نگاهش میکنن و میگن بچه تنبلی بودا و به زور ثبت نامت کردیم
دست اونا نیست که بخان ثبت نام کنن یا نه به اموزش پروش استانم زنگ بزن بگو اسم و فامیل مدیر مدرسه رو ب ...
اصلا باورم نمیشه همچین آدمایی چرا باید جایگاه آموزش و پرورشی داشته باشن از دیروز تا الان دارم خودخوری میکنم وافعا با اون حرکتی که انجام داد چطور سرشو رو بالش میزاره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اما نظر شخصی من اینه که اون مدرسه اسمشو ننویسید چون تا اخر سال حتما ارسری اذیتش میکنن و به چشم بد نگ ...
خودشم میگه من دوس ندارم دیگ اون مدرسه ثبت نام کنم خاطره بدی برام ثبت شده ولی خب مدرسش زرنگ نداره که بگیم خواهرم زیر ذره بین باشه بعدش من خودم از آشناها دیدم که طرف هم از لحاظ انظباطی بد بود هم درسی هم اخلاقی ولی بی چون وچرا ثبت نامش کردن و حتی بهش نگفتن تو
بعد واقعا ناراحت میشم خواهر من به این سادگی و آرومی پریده بهش با داد وبیداد
ثبت نامش به کنار نامه گرفتیم ولی مشکل طرز رفتارشونه من یچیزی نوشتم اینجا ولی اونجوری که داد وبیداد و ...
عزیزم برید اموزش پرورش وحشیگریشونو بگید تا دوباره تکرار نکنن. خیلی ها تا نرینی بهشون فک میکنن ادمی ان برا خودشون. خواهشا سرسری رد نشو برین با تموم وجود بهشون.