2777
2789
عنوان

خانم های کرمانی :کسی تو مرکز افضلی یا کلینیک نجمیه ای وی اف کرده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 64700 بازدید | 506 پست
ممنونم عزیزم آره همسرم هم دوبار آزمایش اسپرم دادن و مشکل خاصی نبوده..ازمایشا و سنوی خودمم اوکی بوده ...

عزیزم عکس رنگی از رحمت گرفتی ممکنه لوله هات مسدود باشن سعی کن بعد از نزدیکی بلند نشی و یه نیم ساعتی به صورت خوابیده باشی میتونی یه بالش بزاری زیر پات 

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره همه ی اینکارا رو امتحان کردیم البته عکس رنگی نگرفتم توکل بخدا میگیرم شما نجمیه رو تایید میکنین ...

والله خواست خدا بر همه چیز مقدم هست تو نجمیه خانم دکتر حبیب زاده هست با کامیابی تو افضلی پور هم حبیب زاده و خانم دکتر حسینی هست البته این مراکز بیشتر ای وی اف انجام میدن و فوری میرن سراغ اخرین گزینه ای یو ای و ای وی اف 

هر دو مرکز خوبن خانم دکتر حبیب زاده و حسینی هر دو یه کم بد اخلاقن من پیش کامیابی نرفتم

سلام عزیزم من یه بار ای وی اف کردم ناموفق میخواستم بپرسم پیش خانم دکتر حسینی میری یا حبیب زاده کدومش ...

حبیب زاده ای یو ای کردم.جواب نگرفتم.خودش انجام نمیده.پرستار انجام داد.حتی ندیدمش

سلام دوستان من تازه به جمع نی نی سایت پیوستم ۲۹ سالمه و نزدیک ۱ ساله اقدام کردیم خواستم بپرسم به ...

یزد پیش پرفسور کریم زاده رفتم.نشد.هفت نفر بودیم.هیچکدوم نگرفت.شوهرم ضعیفه.۷ تا تخمک گرفتن.حتی یکی فریز نشد.شوهرم شدیدا قلیون میکشه.گوش نمیده.فقط خود خوری میکنم.۳۸ سالمه وقتم ندارم.

یزد پیش پرفسور کریم زاده رفتم.نشد.هفت نفر بودیم.هیچکدوم نگرفت.شوهرم ضعیفه.۷ تا تخمک گرفتن.حتی یکی فر ...

عزیزم من هم 38 سالمه دو بار تخمک کشی کردم با 14 و 18 عدد تخمک که فقط هر دفعه یه بسته برام فریز شد از مسئول جنین شناسی پرسیدم چرا با وجود تخمک زیادجنین کم تشکیل شده گفت بخاطر کیفیت پایین تخمک ها هم میتواندباشد پروتئین زیاد استفاده کن خودت را هم در کنار شوهرت تقویت کن من بعد از ای وی اف ناموفق دو بار طبیعی باردار شدم ولی متاسفانه تو هفته 10 توقف رشد داشتن نا امید نباش گلم

سلام میشه شماره یا ایدی تلگرامتونو بدین باهم صحبت کنیم خیلی نیاز دارم 😢

ماه گذشته جنین های فریز رو هم انتقال دادم باز منفی شد

ایدی تلگرام رو خصوصی برات میفرستم

به انتظار نبودی، زِ انتظار چه دانی؟
سلام کسی این روزا تو افضلی ای وی افرانجام داده و نتیجه مثبت شده باشه.من دارم امپولارو میزنم خیلی نگر ...

عزیزم نگران نباش گلم با انرژی مثبت برو