2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کی درگیرش شدی قرص مصرف میکنی؟

از سال نود وهفت داشتم معمولی بود بعد زایمان افتضاح شدم بله دارو میخورم اس سیتالوپرام 

خدایا چنان کن سرانجام کار....... تو خشنود باشی و ما رستگار

استارتر من همیشه بی دلیل عصبی میشم حس شدید خودکشی و تمیلشو دارم دستام می لرزه انگار رو ابرام هیچی متوجه نمیشم و تنگی نفس دارم و با حرص حرف. میزنم و نمیتونم راحت حرف بزنم و به جوری با حرص صحبت میکنم و دندونامو فشار میدم این پانیکه؟

از سال نود وهفت داشتم معمولی بود بعد زایمان افتضاح شدم بله دارو میخورم اس سیتالوپرام

من وقتی بهم دست میده یه جا میشینم به خودم میگم هیچی نیست سعی کن اروم بشی، الان میگذره، چرا اون به بهم حمله کنه تو از اون قویتری نفس عمیق میکشم توهم سعی استفادع کن اروم بشی

فهمیدم زندگی همین لحظه های خیلی معمولیه…

من وقتی بهم دست میده یه جا میشینم به خودم میگم هیچی نیست سعی کن اروم بشی، الان میگذره، چرا اون به به ...

میشه یه چیز بپرسم؟

من در روز بالای ۳ تا حمله دارم سختمه قرص مصرف نکنم، تو قندت هم میفته؟

من اوایل اره خیلی سختم بود ولی الان حمله کمتر شده سعی کن ریشه و دلیل اظطرابتو پیدا کنی 

من اوایل اره خیلی سختم بود ولی الان حمله کمتر شده سعی کن ریشه و دلیل اظطرابتو پیدا کنی

آیا افت قندش کشندست؟ دکترم میگه خیر

من در روز بالای ۳ تا حمله دارم سختمه قرص مصرف نکنم، تو قندت هم میفته؟

ذهنتو سعی کن اروم کنی مدیتیشن، کنی چیزی ک تو رو اذیت میکنع رو بنویسی خط خطی کنی، ورزش کنی،موسیقی بیکلام گوش بدی