lilipoooooot مدیر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 659 عنوان بچه ها دلم گرفته بیایید توروخدا | مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 36 پست شوهرم خیلی احترام و خوبی کرده به خانواده ام کوچیک یا بزرگشوناما هیچکس جبران نکردهاونوقت مادرم میگه چون بی کس و کاره خودش خانواده نداره اینکارها میکنه 1403/06/22 | 00:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهانمان عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 3192 کلا نمیدونم چرا از شوهر من بدش میاد کلا همیشه میکوبونش شاید چون خانواده اش احترام نکردن اما مگه حساب ... بهت حق می دم
lilipoooooot مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 659 ببین عزیزم کلا هرکسی باعث میشه اذیت بشی و یا تو زندگیت تاثیر بد میذاره ازش دور شو. وقتی متوجه محبت ش ... براش مهمه خیلی راحته میگه نکن توقع نداشته باش میگم من توقع ندارم من اصلا چیزی نگفتم من یه احترام ساده خواستم که یه حال بپرسن این مگه چه سختی داره میزنه تو سر و صورت خودش که تو داری خونمون رو میپاشونی در حالی که نمیبینه کی داره میپاشونه
lilipoooooot مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 659 بهت حق می دم دلم میخواد برم خونه خودم اینوقت شب اما بابام گفت به خاطر من نرو بیچاره یه عمر برای همین زبون مادرم چه ها کشیده
lilipoooooot مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 659 ادم وقتی ازدواج میکنه از خونه پدر مادر میره همه چیز فرق میکنه نمیدونم الان دل شکستن من ذرست بود واقعا؟
lilipoooooot مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 659 کلا یادمه از بچگی تا بزرگیم هم میگفت نمیخواستمت بابات میخواست بچه ناخواسته بودم یا همش میزد توی سرم میگفت عقب افتاده
مادررریییییییییی عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 263 دلم شکست همیشه بهترین سوغاتی ها بهترین کادوها بهترین سفره ها مال شوهر من بوده اینا چه ربطی به بی کسی ... عههه منم لرم 😶🤣
lilipoooooot مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 659 عههه منم لرم 😶🤣 میگه چون لره لرها دوست دارن من من کنن بگن فقط ما خوبیم برای همین اینکارها میکنه خدایی اینا دلیله ؟چه ربطی داره