2777
2789
پولم نمیزسه عزیزم باتوجه به بودجم نگاه میکنم جیحونو اینا هم میشه البته من حله هارو نمیشناسم تو هرجار ...

پولتو بگو و اینکه بگو به کجاها میخوای نزدیک باشی تا راهنماییت کنم

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نهایتا پونصد رهن کامل و جاش مهم نیست ماشین دارم

خوب بیا سمت سلسبیل قصرالدشت بوستان سعدی کارون جیحون واحد ۵۰متری پارکینگدار میتونی با ۵۰۰ راحت پیدا کنی 

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
خوب بیا سمت سلسبیل قصرالدشت بوستان سعدی کارون جیحون واحد ۵۰متری پارکینگدار میتونی با ۵۰۰ راحت پیدا ک ...

اونجاها محله هاش خوبن ؟ نسبت به مسعودیه و ... بخوای حساب کنی کدوماشون بهترن ؟

اونجاها محله هاش خوبن ؟ نسبت به مسعودیه و ... بخوای حساب کنی کدوماشون بهترن ؟

شک نکن این محله که بهت گفته میشه تقریبا جنوب و جنوب غرب سمت دامپزشکی هم خوبه و اینکه از امام خمینی به بالا بگرد توی شرق هم توی افسریه و بلوار ابوذر بگرد و اینکه توی پیروزی اینا هم میتونی بگیری 

شک نکن این محله که بهت گفته میشه تقریبا جنوب و جنوب غرب سمت دامپزشکی هم خوبه و اینکه از امام خمینی ب ...

مرسی عزیزدلم حالا باتوجه به مجرد بودنم خودت بودی کدوم محله میرفتی ؟ 

شک نکن این محله که بهت گفته میشه تقریبا جنوب و جنوب غرب سمت دامپزشکی هم خوبه و اینکه از امام خمینی ب ...

و اینم بگم من اصلا سرزبوندار نیستم همشهریای من خیلی ارومن منظورم اینه مثلا اون سمتا میرم همسایه ها اذیتم نکنن

مرسی عزیزدلم حالا باتوجه به مجرد بودنم خودت بودی کدوم محله میرفتی ؟

من که آقا هستم فکر کنم متو جه نشدید به خاطر این گفتم و اینکه از نظر من برای ی خانوم تنها محله پیروزی خوبه و اینکه سلسبیل و بوستان سعدی و دامپزشکی بالای امام خمینی هم خوبه و اینکه سمت مجیدیه جنوبی هم خوبه محله ارمنی نشین هستش  

و اینم بگم من اصلا سرزبوندار نیستم همشهریای من خیلی ارومن منظورم اینه مثلا اون سمتا میرم همسایه ها ا ...

نه اوکیه سعی کن سمت افسریه و مسعودیه اینا نگیری برای خودت میگم

و اینم بگم من اصلا سرزبوندار نیستم همشهریای من خیلی ارومن منظورم اینه مثلا اون سمتا میرم همسایه ها ا ...

اگه زودتر تاپیک میزدید ی واحد ۵۳متری اجاره دادم ۳۴۰ رهن به پولتون هم میخورد محله اش هم خوب بود فقط پارکینگ نداشت

من که آقا هستم فکر کنم متو جه نشدید به خاطر این گفتم و اینکه از نظر من برای ی خانوم تنها محله پیروزی ...

اها ببخشید من اصلا متوجه نشدم چقدر عالی پس مجیدیه خوبه دعای حضرت مسیحم پشتمونه 🙈 و البته به دانشگاه تهران پل گیشا درواقع چجوری میشه رفت از پیروزی یا مجیدیه مترو داره ؟ 

اها ببخشید من اصلا متوجه نشدم چقدر عالی پس مجیدیه خوبه دعای حضرت مسیحم پشتمونه 🙈 و البته به دانشگاه ...

دانشگاه مدیریت یا تربیت مدرس میرید

اگه زودتر تاپیک میزدید ی واحد ۵۳متری اجاره دادم ۳۴۰ رهن به پولتون هم میخورد محله اش هم خوب بود فقط پ ...

ای بابا چقدر بد حیف شد وسایلمم زیاد نیست خونه تو شهر خودمون دارم فقط در حد خونه دانشجویی البته من ورودی بهمن هستم هنوز وقت دارم شما بنگاه دارید ؟ واحد مشابه هم میتونید پیدا کنید ؟ کدوم محله بود این واحده ؟ 

اها ببخشید من اصلا متوجه نشدم چقدر عالی پس مجیدیه خوبه دعای حضرت مسیحم پشتمونه 🙈 و البته به دانشگاه ...

میگم بگید کجا میخواید برید تا درست محله معرفی کنم همون سمت دامپزشکی سلسبیل و اسکندری بگیرید با اتوبوس راحت میرید جلوی دانشگاه و اینکه مترو هم داره بغل درب دانشگاه تربیت مدرس کلا از این منطقه ها که گفتم ۲۰دقیقه راه دارید تا دانشگاه

دانشگاه مدیریت یا تربیت مدرس میرید

نه روانشناسی اگر اشکالی نداره من اکانتتونو سیو کنم که بازم ازم بپرسم فقط بلد نیستم چجوری زیاد به این شایت اشنا نیستم چون اینجا کامنت میذارم عمومیه همه میبینن