2777
2789
عنوان

بچه دار شدن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 21 پست

همسایمون

ده سال بزرگتر بود از شوهرش

ی پسر دارن 

خوب اختلافه سخته.

اول چون دلباختست ب چشم نمیاد.

ولی بعدها خیلللی ...همینجوری مردها از نظر فکر و جسمی بلوغ دیرتری دارن ب خانما.واسه همین تو ازدواج باید سنشون بیشتر باشه تا هم سطح فکر کنن...غیر این باشه خانم انگار داره ی پسر بچه نووجون رو بزرگ میکنه.

چون همش باید بگه اینکارو نکن یا بکن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسایمونده سال بزرگتر بود از شوهرشی پسر دارن خوب اختلافه سخته.اول چون دلباختست ب چشم نمیاد.ولی بعدها ...

دقیقا همینه خانومش مدام بهش زنگ میزنه و براش حرف میزنه جالب اینجاس گوش ب فرمانشه داداش خل من....

خییلی رو زندگی داداشت زوم نکن. اونا شادن 

خوب چه ایرادی داره، مهم اینه با هم مچ باشن مگه زندگی فقط بچه است؟ 

تازه زنش سن بالا نیست که. 

داداشتون ازش کوچکتره اما زنش سن مناسب بارداری داره تازه تا سه چهارتام میتونه بچه دار  شه. 

نکنه به اطرافیان عروستون که اطلاع ندارن هم بگید این اختلاف سنی رو تا همه کنجکاو شن و زندویشون تلخ شه. 

شما فکر کردی مثلا داداشت بزرگتر بود صد در صد بچه دار میشدن ؟

همسر من ۵ سال ازم‌ بزرگتره . اما من بچه نمیخوام . بستگان همسرمم نوه ی پسری ندارن و خیلی دوس دارن مادربزرگ و عمه و عمو بشن 

اما اینکه اونا چی دلشون میخواد به من ربطی نداره ، اینکه من و همسرم چی دلمون میخواد فقط اهمیت داره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

شما فکر کردی مثلا داداشت بزرگتر بود صد در صد بچه دار میشدن ؟همسر من ۵ سال ازم‌ بزرگتره . اما من بچه ...

عزیزم بله اونی که شما و همسرتون میخواد مهمتره

ولی اینو یادمون باشه منم روزی پیر میشم و دلم میخواد بچه ی خودم صاحب فرزند بشه و منم راه رفتن هاش رو ببینم......و روزی نرسه که بچه خودم بگه مامان ،بابا چیزی که من میخوام مهمتره و ما اصلا بچه نمی‌خواهیم..... کاش آرزو به دل نمونم

بچه عشق زن و شوهر و زیاد میکنه،،شور و هیجان میاره،،،

اسی عموم ده سال از زنش کوچیکتره  بیست و چهار ساله ازدواج کردن هزار الله اکبر زندگیشون عالیه بعد اون یکی عموم چهار سال از زنش بزرگتر بود با دوتا بچه جدا شدن کار به زندگیشون نداشته باشین و نگران نباشین اختلاف سنی مهم نیست مهم کنار هم بودن و خوشبخت بودن مهمه