2777
2789
عنوان

قلبم شکسته از حرف همکارم

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 46 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم ناراحت نباش اصلا ،من بودم از این شوخی که کردی کلی هم می‌خندیدم ولی آدمها باهم فرق میکنن شاید ...

ازش معذرت خواهی نکردم بهش گفتم قصدم شوخی بود ب نظرت حق دارم ک ناراحت بشم خیلی ...یا الکی ناراحتم خودم هم نمی‌دونم چرا آنقدر ناراحتم 

اسی دیدم نوشتی تنهایی

منم معلمم و یه دونه بچه دارم 

شوهرم بد دهن عصبی و اذیت کن هست 

بیشتر حقوقممم دستشه

خواستم بگم خیلیا مشکلات سخت دارن ولی صبر میکنن تو هم غصه تنهاییتو نخور راحت بخور بخوا برو سر کار 

خیلیا مث تو همه چیز باب میلشون نیست خوش باش بیخیال

همکارتم احتمالا از حزفت خوشش نیومده ولی حرف خوبی نزده واقعا ادم فهمیده ای نیس چاره ای نیس بیخیال

ازش معذرت خواهی نکردم بهش گفتم قصدم شوخی بود ب نظرت حق دارم ک ناراحت بشم خیلی ...یا الکی ناراحتم خود ...

ب نظرم ناراحت نباش چون اونم بلاخره ناراحت شده بود که اون حرفو زد عزیزم غصه نخور ،انقدرحرف زیاده که آدم  نمیدونه به کدومش بشینه غصه بخوره 

اسی دیدم نوشتی تنهاییمنم معلمم و یه دونه بچه دارم شوهرم بد دهن عصبی و اذیت کن هست بیشتر حقوقممم دستش ...

ممنون عزیزم همش حس میکنم توی محل کار کوچیک شدم با حرفش...

ب نظرت چ جور باهاش رفتار کنم اون روز باعاش خداحافظی هم نکردم