2777
2789

اون خانمی که اندامش رو در بازار ، دانشگاه ، باشگاه ورزش و ... نمایش میده ، آیا مرد با دیدن اتفاقی این صحنه حق داره به اندام اون خانم فکر کنه یا نه ؟  

یعنی فکر کردن به تصویری که چشمان بطور طبیعی اون رو به مغز مخابره میکنه.

آیا با دیدن اندام جنسی دل مرد باید هوای آن را بکند یا اون لحظه باید به پیتزا ، بستنی وانیلی ، هوای ابری آسمان یا قبض های پرداخت نشده آب و برق فکر کند ؟!!!

مگر میشه آلوچه دید و دهان به طور ناخوداگاه پر از آب نشود ؟

مگر میتوان مگس نشسته بر تعفن را دید و ناگاه چندش نکرد ؟

میخوام این و بگم که هرآن تصویر و صدایی که توسط گیرنده هایی به نام چشم و گوش به مغز صاتع میشود مغز آن را پردازش و بهش فکر میکنه. شما آیا این و قبول داری یا نه ؟

اگر قبول داری پس متجاوز شما هستی که با علم به این موضوع با نمایش اندامت به روان، جسم، مغز و احساس سایر مردان جامعه تجاوز کرده ای.

سوال بعدی من اینه که آیا فقط یک کارگر، بقال، راننده تاکسی یا یک کارمند ساده بهتون زل بزنه اسمش تجاوزه، یا نه یک مرد مایه دار هم بهتون زل بزنه همچنان تجاوزه ؟

✅️فرازی از کتاب مصادیق تجاوز

صفحه ۴-۵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه خداییش عادی شده . یه بلوز شلوار معمولی حواس هیچ کس رو پرت نمی کنه . الان چند ماهه مردا رو زیر نظر دارم خیلی کم پیش اومده چشم چرونی کنن . از طرفی هم مشکلات اقتصادی مزید بر علته