2777
2789
عنوان

پریود نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 24 پست
شیرینی جات نخوردی این مدت؟؟؟ورزش خیلی لازمه اونم هر روووز ..تنظیم خوابم مهمه...میتونی از روز ۱۴ چرخه ...

نه

خیلی رعایت میکنم

اما خسته شدم

و میترسم از این لکه بینی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم من طب سنتی بلدم این کارها رو بکن حتما جواب میده ،با روغن سیاهدانه که از عطاری گرفتی زیر شکمت چرب کن قسمت تخمدان و رحم وخوب ماساژ بده .بادکش گرم زیر شکم و پشت پا از زیر باسن تا نرسیده به زانو انجام بدی حتما خوب میشی  ولی اگه نمی تونی با همون روغن محکم ماساژ بده .دمنوش بهار نارنج روزی دو تا فنجان بخور .دمنوش تخم شوید قبل از خواب یک لیوان تخم شوید ها هم بخور .پیاده روی کن تا می تونی .ریلکس کن خوابت بیشتر کن اصلا هم مسکن مصرف نکن ،دوغ و ماست و ترشی هم چند وقت نخور ،آب بیشتر بخور ،مصرف مایعاتت زیاد کن ،شیره انگور ،انجیر ،خرما ،گوشت  و چیزای مقوی بخور ،اگه بتونی حنا هم بزاری سرت پربودن زود تر باز میشه و مرتبت میشه ،از استرس هم به طور جدی دور باش ،قرص های هورمونی هم نخور  با این کارا خود بدنت هورمونی تنظیم می کنه

دارم اصلاح سبک میکنمیوگا کار میکنم و میرقصمرژیم دارمروغن ماساژ میدم روی شکمماما تا الان فایده نداشته ...

منم با تنبلی درگیرم ریزش مو و بهم ریختگی پریود پیدا کردم وزنم رو یه مقدار کم کردم اما ورزشی انجام ندادم.

شنیدم زمان میبره کنترل تنبلی تخمدان 

الان یه دکتر دیگه برو ببین چی میگه 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
نهخیلی رعایت میکنماما خسته شدمو میترسم از این لکه بینی

نگران نباش اصلاااا ولی برو دکتر معاینه بشی

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

گلم من طب سنتی بلدم این کارها رو بکن حتما جواب میده ،با روغن سیاهدانه که از عطاری گرفتی زیر شکمت چرب ...

مرسی عزیزم

بادکش انجام ندادم

اما بقیشا انجام دادم🥺

گلم من طب سنتی بلدم این کارها رو بکن حتما جواب میده ،با روغن سیاهدانه که از عطاری گرفتی زیر شکمت چرب کن قسمت تخمدان و رحم وخوب ماساژ بده .بادکش گرم زیر شکم و پشت پا از زیر باسن تا نرسیده به زانو انجام بدی حتما خوب میشی  ولی اگه نمی تونی با همون روغن محکم ماساژ بده .دمنوش بهار نارنج روزی دو تا فنجان بخور .دمنوش تخم شوید قبل از خواب یک لیوان تخم شوید ها هم بخور .پیاده روی کن تا می تونی .ریلکس کن خوابت بیشتر کن اصلا هم مسکن مصرف نکن ،دوغ و ماست و ترشی هم چند وقت نخور ،آب بیشتر بخور ،مصرف مایعاتت زیاد کن ،شیره انگور ،انجیر ،خرما ،گوشت  و چیزای مقوی بخور ،اگه بتونی حنا هم بزاری سرت پربودن زود تر باز میشه و مرتبت میشه ،از استرس هم به طور جدی دور باش ،قرص های هورمونی هم نخور  با این کارا خود بدنت هورمونی تنظیم می کنه

یه پیج تو اینستا دیدم یه حلوای گیاهی داره خیلی میگه ازش نتیجه گرفتن هم برای بارداری هم پریود نمیشدن استفاده کردن و شدن اما خودم استفاده نکردم اگر اینستا داری برو پیجش یه بررسی بکن ببین چطوره

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
مرسی عزیزمبادکش انجام ندادماما بقیشا انجام دادم🥺

حجامت ساکرال هم واسه کم کاری تخمدان خوبه ،پد پارچه ای استفاده کردن و شیاف لیابل هم خوبه باعث میشه عفونت ها خارج بشن ،ولی مهم‌ترینش همون استرس نداشتن هست استرس بدن رو ضعیف و پیر می کنه