2777
2789

نمیدونم مردا چرا اینطوری میشن

گاهی خیلی پرخاشگرن

احساس میکنم اونا هم مثل ما دچار تغییرات هورمونی میشن

اگر قهر جوابگوعه وه ادامه بده تا عذرخواهی کنه ولی من معمولا اون شب سکوت میکنم و یه کم سنگین میشم بعدا تو حال خوبش بهش میگم اونم عذرخواهی میکنه و قول میده دیگه تکرار نشه اما این پروسه هرچندماه یکبار ادامه دارد

و دیگه راهکاری ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم مردا چرا اینطوری میشنگاهی خیلی پرخاشگرناحساس میکنم اونا هم مثل ما دچار تغییرات هورمونی میشنا ...

خوندی چی نوشتم خیلی برام سوال بود ک خب از کجا میدونست خونه اینارو ولی باهام بد ب خورد کرد 

نمیدونم مردا چرا اینطوری میشنگاهی خیلی پرخاشگرناحساس میکنم اونا هم مثل ما دچار تغییرات هورمونی میشنا ...

همیشه هم اینطور نیست ی وقتاییم که ی چیزی برا پنهان کردن دارن اونجاشونو میکشن سرشون

خوندی چی نوشتم خیلی برام سوال بود ک خب از کجا میدونست خونه اینارو ولی باهام بد ب خورد کرد

منم موارد مشابه زیاد داشتم

شما کاملا به جا صحبت کردی ولی اینطور که فهمیدم مردا حوصله زیاده گویی و توضیح ندارن،همسر منم اینطوریه اما من هنوز نتونستم خودم رو باهاش وفق بدم

خوندی چی نوشتم برام خب سوال بود ک از کجا می‌دونه الان بری از برادرم بپرسی خب نمیدونه

اسی جان حساس نشو عزیزم که ادرس

خونه جوادو ازکحامیدونه برخوردش زشت بوده باهات ولی بخدا اکثرمردا 

دادو میزنن خودتوناراحت نکن🥲😘

اسی جان حساس نشو عزیزم که ادرسخونه جوادو ازکحامیدونه برخوردش زشت بوده باهات ولی بخدا اکثرمردا دادو م ...

شوهرم کلا از این اخلاقا داره ک هربار ی مدل حرف میزنه من برام سوال بود ک خب خونه رو دقیق از کجا میدونست چا مثلا من نمی‌دونم کجاست یا برادرم خواهرم ک قم زندگی میکنن نمیدونن بعد میگفتم اینارو بهش میگفت تو مگه هم محله اینا هستی ک بدونی بعد اگر هم محل هستی چرا یکبار میای میگی می‌دونم یکبار میگه نمیدونم از کجا شنیدم یا میگه از رفیقام ادمو به شک فرو می‌بره ک چرا اینطور حرف میزنه 

ولی خدایی همیشه هم انینطور نیست اسم ما زنا بد در رفته مردا از ما پیچیده ترن

پیچیده نیستن

بلانسبت عوضین

من برادر دارم،پدرم رو میبینم،همسر و هم دانشگاهی ها

با اینکه میگن خانما حسودن و مکر زنانه و هزارتا داستان دیگه

انقدر که از مردها عوضی بازی دیدم هیچ جای دیگه ندیدم

البته اینم اضافه کنم خانواده خوبی دارم ولی خب ذات مرد همینه

حتی تو حیوانات