2777
2789
مطمئنم قارچه من قبلا درگیرش بودم یهو کل بدن درگیر میکنه تا کمه حتما برو دکتر باید قرص بخوری و کرم دس ...

جدی وای چقدر بد زودتر برم خوب میشه ؟؟برم دکتر پوست ؟بهم بگو چکار کنم شما تجربه داری 😢

نه میخارع نه درد داره

من اینجوری بود دقیقا ولی خیلی میخارید قارچ بود ولی شما برا اطمینان برو دکتر حتما امیدوارم قارچ نباشه 

بعد صابون گوگرد اگه داری باهاش بشور 

ولی فعلا مراقبت کن بقیه خانواده نگیرن 

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی وای چقدر بد زودتر برم خوب میشه ؟؟برم دکتر پوست ؟بهم بگو چکار کنم شما تجربه داری 😢

اره تا کمه حتما برو متخصص پوست  

حیوون خونگی ندارید؟؟

من شوهرم چون محل کارش خیلی مرطوب بود لباساش هم تنگ بود گرفت بعد سریع من گرفتم هی میرفتیم دکتر خوب میشد دوباره در می اومد از این پمادای الکی بهمون میدادن 

بنده خدا مامانمم از من گرفت بدنش ضعیفتر بود کل بدنش داشت درگیر‌میشد وحشتناک میخارید 

دیگه لباسامون جدا می شستیم یه دکتر خوب پیدا کردیم تا چندماه تحت نظرش بودیم تا خوب شدیم 

من اینجوری بود دقیقا ولی خیلی میخارید قارچ بود ولی شما برا اطمینان برو دکتر حتما امیدوارم قارچ نباشه ...

مرسی عزیزم به چشمه گوگردی هست اونجا برم از ابشم بیارم فک کنم خوب بشه چون آبش درمانیه

اره تا کمه حتما برو متخصص پوست حیوون خونگی ندارید؟؟من شوهرم چون محل کارش خیلی مرطوب بود لباساش هم ت ...

باز خوب ازشرش خلاص شدین خدارو شکر .حیوان خونگی نداریم ولی صندل زیاد می‌پوشم بیرونم خیلی میرم پام خاکی میشه چون شاید بخاطر اونه ؟ولی چرا روی ساق پام که زیر شلواره.نمیدونم فقط خدا کنه چیزه خطرناکتری نباشه سرچ کردم سرطان پوست بالا آورد ترسیدم 

مرسی عزیزم به چشمه گوگردی هست اونجا برم از ابشم بیارم فک کنم خوب بشه چون آبش درمانیه

ولی حتما دکتر بری ها

باز خوب ازشرش خلاص شدین خدارو شکر .حیوان خونگی نداریم ولی صندل زیاد می‌پوشم بیرونم خیلی میرم پام خاک ...

نه نترس بخاطر‌گرما و رطوبت تو تابستون خیلی شایع هست اگه قارچ باشه یمقدار طبیعیش روی پوست هست و لازمه ولی وقتی تحریک بشن اینجوری قرمز میشه و میخاره لباس تنگ و پلاستیکی نپوش حتما دکتر برو چون خدایی نکرده واگیرداره شدید و سریع رشد میکنه