2777
2789
عنوان

سوغاتی مکه

| مشاهده متن کامل بحث + 9583 بازدید | 112 پست
عزیزم آخه چه دلیلی داره بیام دروغ بگم دنبال سوغاتیم چه معنی میده اصلا همچین دروغی ،کاروان زنگ زد خبر ...

من شمارو نگفتم دروغ میگی گفتم مجوز فعلا صادر نشده

پرس وجو کن از سازمان و حج و زیارت بعد پول بریز

مامان سوفیام،نازلی و نازان سابق، لطفا برای بحث و جدل‌‌ ریپلای نکنید که مجدد کاربریم تعلیق شه😵‍💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم مهر دارن هم سجاده داییم با کیف مخصوصش واسه من آورده بود البته این یکی مهرش به تسبیحش وصل بود

نمیدونم والا ،تاجاییکه میدونم اونجاروزمین نمازمیخونن ،اگه کیف اینجوری گیرم بیاد که چی ازاین بهتر

هم مهر دارن هم سجاده داییم با کیف مخصوصش واسه من آورده بود البته این یکی مهرش به تسبیحش وصل بود

امکان نداره مکه مهر داشته باشه حتی بردنش ممنوعه تو مسجدا ببینن با مهر نماز میخونی مهر رو پرت میکنن اونور 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
امکان نداره مکه مهر داشته باشه حتی بردنش ممنوعه تو مسجدا ببینن با مهر نماز میخونی مهر رو پرت میکنن ا ...

اونشو‌ دیگه نمیدونم ولی تسبیحش مهر داشت،مطمئن هم هستم که از مکه خریده بود

من عمم تازه یه ماهی میشه از حج اومده بعد برا ههمون سوغاتی عبا آورده بود خیلیم قشنگن قیمتاشونم اونجا پایین بوده مثلا۳۰۰خریده بود درحالی که اینجا بالای ۱۵۰۰ پر کارم هستن برا آقایونم یه بسته که توش خودکارو عطر و جانماز بود دادن 

من ازدیدن موفقیت لذت میبرم،چه برای من باشه چه برای تو!  
من عمم تازه یه ماهی میشه از حج اومده بعد برا ههمون سوغاتی عبا آورده بود خیلیم قشنگن قیمتاشونم اونجا ...

واقعا تو عربستان عبای ۳۰۰ تومنی هست الان؟!!! اخه من شنیدم همه چی دلاری و گرونه