2789
عنوان

بوی دهن😞

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه اینکارومیکنم پرزای زبونم خییلی بزرگه وزبونم کلااا سفیده

مشکل شما به احتمال زیاد این چیزهای معمول نیست. معده، حفره توی گلو یا عفونت سینوس باید باشه. فقط دکتر میتونه نجاتتون بده.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
پس درمانتون نکرده. مشکل رو فهمیده؟ گفته از کجاست؟

نه نگفت ازچیه 

ولی میدونم از معدمه رفلاکس دارم فک کنم اخه گاهی محتوای معدم میاد تامری

فسونست و فسانهست...

احتمالا خوب شدی یا حداقل خیلی کمتر شده چیکار کرده بودی حالا؟

یه دارو گیاهی بود اونو جوشوندم ازش خودرم و یک از گیاهو  تو دهنم گذاشتم که یکم بمونه 

فسونست و فسانهست...

زمین

ببین اگه روی یه سطح شیبدار بخوابی، شیب کم، برای کم شدن رفلاکس معده خیلی بهتره. شیبش اندازهٔ یه آجر. اگه رو تخت بودی، میگفتم قسمت بالای سرت زیر تخت یه آجر بذار و بخواب. ولی روزمین نمیشه.

بعد از غذا سریع دراز نکش.

ولی ببین یه دکتر متخصص گوش و حلق و بینی خوب برو، مشکلت ایشالابرای همه حل میشه. راحت میشی. واقعا مسئلهٔ مهمیه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
خیلی بیماری بدیه بخاطراین موضوع نمیتونم با آدما حرف بزنم یا بافاصله نزدیک کناریکی بشینم

عزیزم اگه میدونی سینوسات عفونت داره اینکه میگم انجام بده از عطاری مورتلخ بخر یکم بریز تو یه فنجان بافندک اتیش بزن بعد نزدیک بینی ات بیار دم و بازدم کن توحیاط انجام بده شاید خونواده ات از بوش خوششون نیاد‌.هروقت سرماخوردی حتتماانجام بده زودترهم خوب میشی

ببین اگه روی یه سطح شیبدار بخوابی، شیب کم، برای کم شدن رفلاکس معده خیلی بهتره. شیبش اندازهٔ یه آجر. ...

مرسی از راهنماییت عزیزم❤️

تصمیم دارم برم اتشاالله دراولین فرصت میرم چون واقعا روی روانم تاثیرگذاشته 

فسونست و فسانهست...