2777
2789
عنوان

چرا اکثر متاهل ها راضی نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 43 پست

چون قبل ازدواج فکرمیکنیم عین داستانا عشق وعاشقی ونازکشیدن ایناس ولی واردش ک شدیم دیدیم قسط وقرض وکار تانصفه شب و نداشتن تفریح و دعواسرخانواده هاس

نظر من  پیشنهادمن حرف من فقط با اسی هست شما خون خودتو کثیف نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از عشق و حالشون نمیگن از بدیاش میگن خیلیام مینالن که چشم نخورن

از خیانت اینام نترس همه بد نیستن

ادم مناسب هم میشه پیدا کرد

با چشم و گوش باااااز

با حرف زدن زیااااد و اتمام حجت 

خدایا منو یک روز قبل رفتنش بیار پیش خودت♥️
بله چون امکانات هست گرونی مثل ایران نیستنمیترسی بخوابی بیدار بشی بلانسبت یه دراز گوشی بیاد بگه جمعه ...

شما چه ازدواج بکنی چه نه

این اتفاقات داره میوفته

فقط قبل ازدواج خرج و مخارج به عهده ی پدرهای بینوا هست

بعدش میشه به عهده شوهر گرامی

از نظر من که فرقی ندارد

خوش باشید

هرکس به یه دلیل ازدواج می‌کنه بنظرم اونایی که پشیمونن تو سن کم ازدواج کردن و حصرت جوونیشونو میخورن اکثرا همینطورن اما دلیل نمیشه ازدواج موفقی وجود نداشته باشه 

بلخره طعم مجردی یچیز دیگست...

ولی باز مهمه با چه شخصی ازدواج میکنی 

من آماری که از ثبت احوال دارم میگه از هر 2 ازدواج یکیش به طلاق میکشه.

پس واقعا وضعیت زندگی‌ها ناجوره.

بنظرم یه علتش اینه که زن و مرد شناخت درستی از جنس مخالف و نیازهاش ندارن. مثال «مردان مریخی و زنان ونوسی» که انگار در دو دنیای متفاوت از هم زندگی میکنن و حرفهای هم رو متوجه نمیشن.

یه علت دیگه‌اش هم مهارت گفت و گو کردن و حل مشکل رو بلد نیستیم. مشکلات تبدیل به بحران میشن.

انتخاب ادم اشتباه با معیار اشتباه،ازدواج با آدم درست قسمت بزرگی از خوشبختیه،من متاهلم و راضی

البته این بیشترش واقعا شانس و قسمته.من خودمم متاهلم و سنتی ازدواج کردم خداروشکر زندگیمون خوبه و همسرم همراهمه.ولی واقعا قبل ازدواج سخته شناختن طرف.خاهرم با اینکه چند مدت دوست بودن و همو میشناختن مثلا ولی به مشکل خوردن و جدا شدن.

یاشاسین آذربایجان💓✌

اتفافا به این دلیل به مشکل میخورن که فکر میکنن مثلا طرف بعده ازدواج عوض میشه یا میخوان عوضش کنن که ا ...

دقیقا

با اونی که میخوان از شوهرشون بسازن ازدواج میکنن نه با واقعیت شوهرشون

بعد که میبینن به اون خواسته های مد نظر نرسیدن میگن بعد ازدواج عوض شد 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم