2777
2789
عنوان

بابام مرد تو رو خدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2962 بازدید | 46 پست
نه ندارم روزایی که زیر مشت و گلد و حرفاس له میشدم اونم احساس نذاشت روزی ک از خونه بیزونم کرد احساس ن ...

برای حفظ آبرو جلوی شوهرت و خانوادش برو ولی اونجا اگر از دستش ناراحتی براش دعای آمرزش نکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشحالم که درک نمیکنی ولی بهم بگن مرده خوشحالم میشم

وای دلم ریخت با احترام از تاپیک میرم بیرون 🌹

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

پدر مادر اگر کتکتم بزنند بازم پدر مادرن اگر بدی کنند بازم پدر مادر هستند

چه چرت و پرت ها...! البته که وقتی نهایت بدی کردن رو کتک میدونی معلومه اصلا هیچی از دنیا حالیت نیست... 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
میرم خونمون با اباس مشکی نه ، میرم خواهرمو میارم میام شامم امادست با هم میخوابیم فردا هم انگار چیزی ...

مور مورم میشه واقعا وقتی کامنتاتو میخونم اونم دستش از دنیا کوتاهه دیگه تموم شده رفته🥲

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن😌💅🏻
مور مورم میشه واقعا وقتی کامنتاتو میخونم اونم دستش از دنیا کوتاهه دیگه تموم شده رفته🥲

درک نمیکنی چون تو موقعیتش نبودی 

چون روزایی که گذروندیم نگذروندی 

اینا همش شعاره که قدیمی ها کردن تو مغزمون بعضی پدرمادرا از شمر بدترن گذشته و حال و آینده بچه هارو نابود میکنن تا حرفشون پیش بره 

آها راستی کتاب والدین سمی رو بخون نظرت بابت حرفات عوض میشه

یعنی چی ؟ هیچ پدر مادری حق نداره دست روی بچش بلند کنه. حالا باز اگر بچه یک خطایی کرده باشه برای تنبیه که چاره ای نبوده یک چیزی که البته باز به نظر من غلطه. کسی که معتاده یا الکی دست رو بچش بلند کنه اذیتش کنه اسمش رو نمیشه مادر یا پدر گذاشت.

درک نمیکنی چون تو موقعیتش نبودی چون روزایی که گذروندیم نگذروندی

از کجا میدونی نگذروندم؟ من بابام فقط هشت سالم بود که ولم کرد رفت تا خود الانم ندیدمش

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن😌💅🏻
از کجا میدونی نگذروندم؟ من بابام فقط هشت سالم بود که ولم کرد رفت تا خود الانم ندیدمش

رفتن فقط خلا بوده 

ما هرروز ازار دیذبمدهر روز مردبم خواهرم بارها خودمشی کرد خودم بدن خونیشو رو سرامیک میکشیدم خودم دنبال امبولانس مبدوییدم 

یعنی چی ؟ هیچ پدر مادری حق نداره دست روی بچش بلند کنه. حالا باز اگر بچه یک خطایی کرده باشه برای تنبی ...

نگفتم حق دارن بزنن 

ولی اگر هم پیش اومد بدی کردن یا هر چی چطور دل میپذیره که قید پدر مادر رو بزنه ؟ حتی مراسم خاکسپاری نره