2777
2789
عنوان

نظر بدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 35 پست

استخونی طلایی .فقط آبی نخر توروخدا خیلی زود از ند میوفته.همه تو فامیل ما فرش و مبل و پردشون آبی من آلرژی پیدا کردم

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اگرچه سفید خیلی دوست دارم ولی فکر کنم به زودی از مد بیفته حس میکنم باز قراره قهوه ای مد بشه 

مبلای قبلیم سفید بود خیلی زحمت داره هروز باید تمیزش میکردم

مد چیه اخه.بی خیال مد

هر چی که قشنکه قشنگه دیگع

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
   مد چیه اخه.بی خیال مد هر چی که قشنکه قشنگه دیگع

مد تا حدی رو قشنگ بنظر رسیدن تاثیر داره 

سلیقه ها با مد تغییر میکنه تا حدی 

مثلا واقعا یه زمانی اویزون کردن دستگیره تو اشپزخونه مد بوده قشنگ هم بوده الان اصلا قشنگ نیست همچین چیزی یعنی دیگه دستگیره زیبا محسوب نمیشه منظورمو گرفتی؟

چندسال پیش یهو رنگ ابی فیروزه ای مد شد خیلی هم قشنگ بنظر میومد ولی الان چشم ها رو زیادی نواخته و زیبا  بنظر نمیاد برای پذیرایی

یعنی صورتی کنم به قهوه ای میاد

بستگی به قهوه ایت داره.قهوه ای با ته رنگ قرمز ی یاقهوه ای بدون ته رنگ قرمز. تو نمونه ای که گذاشتم تن قهوه ای هست. ببین از شما کدومه. اگه ته رنگ قرمز نداشته باشه با زرد یا آبی میتونه ست بشه

قربون بودنت برم پسرم... 
بی روح نمیشه حس میکنم یه رنگ استفاده نکنم خیلی بی روح میشه ولی موندم چه رنگی استفاده کنم آبیم راست م ...

عزیزم ببین چ رنگی ب وسیله هات میاد؟مجسم کن خونتو با اون رنگ..من این رنگارو دوی داشتم فک نکنم بی روح بشه.

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�
بستگی به قهوه ایت داره.قهوه ای با ته رنگ قرمز ی یاقهوه ای بدون ته رنگ قرمز. تو نمونه ای که گذاشتم تن ...

عکس خونه رو گذاشتم قهوه ایش فندقیه یعنی تم قرمز داره ببخشید خیلی سوال میکنم شما معلوماتتون خیلی خوبه ممنون که کمک میکنید