zizi100 مدیر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92899 عنوان بدن سازی | مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 17 پست جلسه اولش بود دیروز پاهام کوفتس دلم میخواد فقط دراز کش باشم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ. 1396/07/23 | 12:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Namakdon عضویت: 1395/06/02 تعداد پست: 10860 مهم نیست😊 مهم نتیجه ایه که میخوام بگیرم که واقعا داره خودش رو نشون میده. نتیجه ک خیییلی مهمتره😍😍😍😍😍من خودم هرروز بیشتر از قبل دارم تغییر میکنم کلا فرم بدنم عوض شده😍 تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑
Aramis2 عضویت: 1395/07/24 تعداد پست: 6565 نتیجه ک خیییلی مهمتره😍😍😍😍😍من خودم هرروز بیشتر از قبل دارم تغییر میکنم کلا فرم بدنم عوض شده😍 وای خیلی کیف دارههه
ghazalkad عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 619 هنوز دنبال اهنگ بیس دار یا اهنگ باشگاه هستی خب چرا خودتو خسته می کنی رو لینک زیر کلیک کن بعد جدیدترین اهنگ بیس دار و اهنگ بدنسازی رو دانلود کن:دانلود اهنگ بدن سازیدانلود اهنگ ورزشیدانلود اهنگ باشگاه