2777
2789
دو تا سه سی سی میدونن چقد میشه ؟میشه جادوگر شهر اوز بعدم بار اول بیشتر از یک سی سی نمیشه زد

بله می‌دونم چقدره 

چانش خیلی عقبه 

کی گفته بار اول بیشتر از یک نمیزنن 

ژل چانه زیر ۲خیلی مشخص نمیشه 

مخصوصا کسی که چانش عقبه 

بله می‌دونم چقدره چانش خیلی عقبه کی گفته بار اول بیشتر از یک نمیزنن ژل چانه زیر ۲خیلی مشخص نمیشه مخص ...

چونش خیلی ام عقب نیست 

بستگی به اندازه بینیشونم داره 

ولی از یک پزشک بپرسین تا بهتون بگن عزیزم بار اول یک سیسی بیشتر نمیزنن که زود جذب میشه 

این چونه دو سی سی براش خیلی زیاده و حالت تیز و زشتی به خودش میگیره

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چونش خیلی ام عقب نیست بستگی به اندازه بینیشونم داره ولی از یک پزشک بپرسین تا بهتون بگن عزیزم بار اول ...

عزیزم من هم برای خودم تزریق کردم هم برای بقیه 

خودمم آموزش دیدم 

دو سی سی هم تزریق کردم و تزریق میکنن 

از یه دکتر بپرس حتما راهنمایی می‌کنه 

هر چی گشتم عکس قبل و بعد تزریق پیدا نکردم که بزارم ببینی 

عزیزم من هم برای خودم تزریق کردم هم برای بقیه خودمم آموزش دیدم دو سی سی هم تزریق کردم و تزریق میکنن ...

کلا من غیر از پزشک که به هیچ کسی پیشنهاد نمیکنم جایی بره حتی اگر شخصی سالها اموزش دیده باشه 

دلیل اینم که میگم هر پزشکی بار اول بیش از یک سیسی تزریق نمیکنه اینه که بار اول مقدار زیادی جذب میشه و میزان لازم بعد از جذب تازه قابل ارزیابی هست و بعد از چند هفته مجدد میرن برای تزریق بیشتر و قطعا واکنش بدن بعد از بار اول مشخص میشه

حتی خیلی از دکترها دو سی سی رو طی سه جلسه انجام میدن.

استارتر عزیز شما بار اول یک سی سی تزریق کن و به اشتباه این کار رو نکن چون چهره کاملل از خودت فرستادی مشخص هست صورت کوچیکی داری و اشتباه محض هست که چونه رو بزرگتر از سایر اجزای صورتت کنی   

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

کلا من غیر از پزشک که به هیچ کسی پیشنهاد نمیکنم جایی بره حتی اگر شخصی سالها اموزش دیده باشه دلیل این ...

منم نخواستم که خودم براش تزریق کنم 

اگه هم آموزش دیدم زیر نظر پزشک بوده 

هر کس هم بخواد تزریق کنه قبلش جایی که می‌ره مشاوره میگیره 🌹